Online Gitaarles Bestellen
arrow_drop_up arrow_drop_down
€119,95
€ 69,95

Volledig toegang met bonus!

Krijg direct een jaar volledig toegang tot de volgende online cursussen:
  • Basis Cursus
  • Tokkelen bij het Kampvuur
  • Barré Akkoorden voor in een Band

Tijdelijk krijg je als bonus toegang tot de cursussen:

  • Gitaarsolo leren spelen
  • Singer Songwriter
  • Gitaartabs lezen

Inclusief leeromgeving, community, live online lessen, downloadbare handboeken (PDF) en alle online videolessen. 14 dagen Niet-goed-geld-terug garantie.

Dit zeggen je enthousiaste medecursisten:

Ik heb altijd al gitaar willen spelen en heb met een goedkope 2e hands gitaar de drempel genomen en met de lessen van gitaarles.nl een start gemaakt met de gitaar.

Wat kreeg ik al snel geluid uit de gitaar! Mijn eigen favoriete muziek leren spelen geeft echt een goed gevoel! Een aanrader voor iedereen die een muziekliefhebber is en zichzelf de muziek gunt!

Joost Mostert (39)

"Gitaar heeft lang stof liggen happen op zolder totdat ik Gitaarles.nl van Michel tegenkwam. Ben nu bij les 4 en ik heb al meer geleerd dan in die 5 jaar bij mijn privé leraar. Grappig."

Ara Raymond van Es (72)

"Ik ben peuterjuf en heb altijd  geroepen dat ik ooit gitaar wil kunnen spelen. Gitaarles.nl is heel laagdrempelig en het is een hele fijne manier van les krijgen omdat je zelf het tempo bepaalt en alles zo vaak als je wilt kunt herhalen.

De community is leuk en werkt erg motiverend. Je kunt er voor van alles terecht en krijgt heel snel antwoord vanuit alle hoeken van het land. Ik raad het iedereen aan!

Marije Siezenga

(33)

"Ik volg al jaren de lessen van Michel. Ik werk met ouderen en maak nu vaak muziek met hen. In de community van GitaarlesNL ben ik nu met veel plezier actief als inspirator en bied ik helpende hand."

Wies Jonkman

(55)

Gezien bij:


14 Dagen Succes Garantie

Bevallen de lessen niet?  Meld het binnen 14 dagen na betaling.
Dan krijg je zonder problemen je geld terug.

Wacht niet langer!

start nu! 

We use cookies