Klachten en overgang naar community

Lieve mensen, de laatste dagen bereikt mij een aantal klachten en die wil ik zo snel mogelijk oplossen. Het klinkt tegenstrijdig, maar de klachten zijn ontstaan doordat ik aan een nieuwe leeromgeving werk waar jullie heel erg blij van zullen worden.

Update 26 januari 2016: De meeste klachten zijn ondertussen weer afgehandeld! Gelukkig kreeg ik ook veel positieve reacties en kijken de meeste klanten uit naar de nieuwe community die binnen enkele maanden in gebruik genomen gaat worden!

Ruime compensatie met verbeterde leeromgeving en gloednieuwe community!

Momenteel ben ik bezig om de grootste Nederlandstalige community voor beginnende gitaristen op te richten. De exacte prijs weet ik nog niet, maar ik denk dat het lidmaatschap je ontzettend veel extra plezier gaat opleveren en dat het ongeveer €15 per maand zal gaan kosten.

Iedereen die ik niet op tijd heb kunnen bedienen, krijgt een jaar lang gratis toegang tot deze community!

Wat voor klachten

Maar nu eerst even die klachten. Er zijn mensen die wel betaald hebben, maar nog geen toegang tot de online lessen. En er zijn mensen die de DVD-kit besteld hebben, wel toegang tot het online programma maar de DVD’s nog niet ontvangen hebben. Overigens, de DVD’s gaan binnenkort verdwijnen uit het aanbod. Er is nog maar weinig vraag naar en dat snap ik met al die mooie online mogelijkheden.

Beide klachten ben ik in kaart aan het brengen en aan het oplossen. Ik denk dat degene die op toegang tot het online programma zitten te wachten, in de loop van deze week aan de slag kunnen.

Klachten over de levering van de DVD’s zullen iets meer tijd in beslag nemen, ik zal deze eerst nog moeten bijbestellen en daarna verzenden. Maar ook deze klanten zullen snel toegang krijgen tot het online programma.

Hoe zijn de klachten ontstaan?

Het ontstaan van de klachten is een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Maar gelukkig is alles weer onder controle.

Wat moet je met je klacht doen?

Ik ben momenteel alle klachten in kaart aan het brengen (en geloof me, het zijn er niet meer dan een stuk of 20 maar toch, ik vind het veel te veel) en wil ze snel oplossen. Mocht je komende dagen geen bericht van mij ontvangen, mail dan even naar info@gitaarles.nl.

Het kan dus nog even duren, maar dan krijg je ook veel extra’s van mij ervoor terug.

Over de nieuwe community

Als je zo meteen lid bent van de nieuwe community, zal je een paar enorme voordelen ontvangen:

  • ten eerste ga je gebruik maken van een super mooie online leeromgeving waarin je naar hartelust kunt oefenen
  • ten tweede krijg je iedere maand nieuwe meespeelnummers van me
  • ten derde kun je vragen stellen en zal ik die beantwoorden, waarschijnlijk op video en misschien wel live via Facebook en Youtube
  • en je kunt verzoek nummers indien die ik dan mogelijk voor je ga uitzoeken
  • als laatste gaan we allerlei leuke acties met elkaar houden, daarover later meer.

Maar nog even over die klachten; ik ga ze oppakken, laat je hieronder een reactie achter als je klacht naar behoren is opgelost?

Dank je wel en alvast welkom bij mijn nieuwe community!