Zangles van Karin Bloemen

Naast diverse Gitaarlessen van mij en Pianoles van Cor Bakker is er een nieuwe ster aan de formule toegevoegd: Zangles met niemand minder dan Karin Bloemen!

Klik hier om direct naar de online zanglessen van Karin Bloemen te gaan > > >

Zangles 18 mei beschikbaar

Karin, die ooit onderdeel uitmaakte van Purper maar ook met Cor diverse optredens in de grote zalen van Nederland deed, gaat geheel volgens de ‘in 10 lessen formule’ met online zangles voor beginners starten.

— UPDATE 18 mei —
Vandaag gaat de site officieel live. Op www.zingenmetkarin.nl kun je vanaf 14.00 live de opening volgen!

— UPDATE 12 mei —
Volgende week maandag 18 mei gaat de online zangles van Karin Bloemen live. Je kunt online leren zingen op ZingenMetKarin.nl

—UPDATE 19 maart —
Vandaag stond er weer een leuke update in De Telegraaf over de vervolg cursus van Cor met Karin Bloemen:

—einde update—

Mocht je dus al gitaarspelen, pianospelen, gitaar solo’s kunnen spelen én singer songwriter zijn ;-) dan kun je nu ook nog eens echt leren zingen!

Tot stand komen van de lessen

Hieronder een impressie van de eerste sessie die ik vandaag met Cor en Karin (en Nienke en Marnix) had over de invulling van de lessen.

 

Eén ding kan ik je verzekeren, het gaat een hele leuke serie worden, met niet alleen het allerbeste zang onderwijs maar ook heel veel humor!  Ik kreeg zojuist  een sms’je dat de lesindeling alsnog klaar is, dus we kunnen de studio in!

Welke nummers ga je leren zingen met Karin?

We hebben een long list en een short list met een aantal nummers. Zeker is dat je een nummer van Adele gaat leren zingen, maar ook Hallelujah van Leonard Cohen en The Rose van Bette Midler. En natuurlijk begeleidt Cor Bakker Karin tijdens de lessen.