Gitaarlessen voor klanten
We use cookies
14 november 2015 

Gitaarlessen voor klanten

Gitaarlessen voor klanten

Heb je de cursus aangeschaft en wil je meteen aan de slag? Dat kan hier!

In de mail heb je je persoonlijke wachtwoord ontvangen. Daarmee kun je onderstaande cursussen bekijken. Let er op dat je bij iedere les je handboek als PDF kunt downloaden. Veel plezier ermee!

Basis Cursus (les 1 tot en met 10)

Voor alle Basis lessen KLIK HIER
(de codes zijn onveranderd)

Vervolg cursus Tokkelen (les 11 tot en met 20)

Voor alle Tokkel Lessen KLIK HIER
(de codes zijn onveranderd)

Gevorderden cursus Barré Akkoorden (les 21 tot en met 30)

Voor alle Barré Akkoorden lessen KLIK HIER
(de codes zijn onveranderd)

Cursus Gitaar Solo’s Spelen voor beginners

Voor alle Gitaar Solo Lessen KLIK HIER
(de codes zijn onveranderd)

Singer Songwriter cursus

Voor alle Singer Songwriter Lessen KLIK HIER
(de codes zijn onveranderd)

Over de schrijver
In 2009 zette ik mijn eerst online gitaarles op Youtube. De reacties waren zo leuk dat ik daarna een aantal online cursussen ben gaan maken. Een aantal video's heb ik op Youtube gezet, die video's zijn ondertussen meer dan 4 miljoen keer bekeken. De rest van de video's zie je hier!

Door Hijlco op 16 October 2014

Hoi Michel, super dat je al je lessen mooi overzichtelijk hebt gerangschikt, nu kan je elke les zo aanklikken, barhandig, alleen ik mis nog een les, nl gitaarsolo´s leren spelen of komt die er nog bij! ik heb ook nog even een vraag, komt er ook een vervolgcursus van gitaarsolo`s leren spelen.?dat zou wel mooi wezen. veel succes. De hartelijke groeten uit een nat friesland. Hijlco.

Door Harry Collignon op 29 October 2014

Ik kan niet zeggen dat ik blij ben met de nieuwe plaats van de lessen. Vanaf het moment dat dit het geval is, kan ik geen video meer afspelen. Dat wil zeggen, ik heb wel het geluid, maar geen beeld. Alleen een groot groen vlak. Hoe kan dat nou. Voor de rest niets dan lof over de cursus.

Door Michel Penterman op 29 October 2014

Hoi Harry, dat klinkt niet goed! Op wat voor apparaat oefen je? Heb je al eens een andere browser zoals Chrome of Firefox geprobeerd? Hoor het graag van je, want natuurlijk wil ik het supersnel oplossen!

Door Cor op 29 October 2014

Hoi Michel, Mooi overzichtelijk zo alle lessen op een rij! Dank je! Hartelijke groeten Cor

Door Michel Penterman op 29 October 2014

Graag gedaan Cor en dank je voor je reactie. Veel plezier met de online gitaarles!

Door Hans verhoeks op 10 November 2014

Hoi Michel, In de email vandaag heb ik les 1 bare akkoorden gekregen in plaats de tokkel lessen maar dat is vast geen probleem . Ik kijk uit naar de nieuwe lessen bedankt en verder ben ik blij met de lessen op een rij! Heel handig Dank je! Hartelijke groeten hans

Door Joke op 16 November 2014

Hoi Michel, Echt veel missen doe ik niet meer, alles heb je zó mooi op internet staan. Toch heb ik een klein vraagje: Sinds kort heb ik een tablet waarop ik nog veel moet leren en zou graag willen weten of ik wat van de muzieklessen, van computer naar tablet kan kopiëren? We hebben GALAXY Tab S, waarmee je met een snoertje wel iets kunt kopiëren maar niet de muziek-DVD omdat deze niet geïnstalleerd is op de computer. Ik ben ook niet van plan om alles mee te nemen maar een paar muziekstukjes zou ik wel leuk vinden. Tenslotte ben jij het geweest die mij in 2013 verliefd hebt gemaakt op mijn gitaar. Groetjes, Joke

Door Michel Penterman op 24 November 2014

Hoi Joke, dat is een moeilijke kwestie en zonder internet of DVD speler gaat het eigenlijk niet lukken.

Door Joke op 7 December 2014

Hoi Michel, Verkeerd begrepen! Hier in Portugal hebben we wifi dus draadloos internet en kan dus alle lessen krijgen, maar het is hier zo mooi weer en lig meer in de zo'n niks te doen. Werk ze, groetjes Joke

Door Joke op 16 November 2014

Wat geweldig lief en wat een service om zo snel te reageren.Hargelijk Dank hiervoor. Groetjes Joke

Door Anneke van den Belt op 17 November 2014

Op het eind van les 3 wordt er gesproken over een capo en er wordt verder niets uitgelegd. Ik heb er ooit een aangeschaft maar die springt steeds los. Graag wil ik meer informatie zodat ik niet iets koop dat niet voldoet.

Door sikko boersma op 21 November 2014

Beste Michel, ik heb de proefles gevolgd en vervolgens heb ik gisteren het lespakket besteld. Heb les 1-10 gedownload. Per mail kon ik vandaag les 1 voor de komende week downloaden/activeren. Aangezien ik de proefles al had doorlopen, ben ik al vast ik de slag gegaan met les 2 uit de download van lespakket 1-10. Bij het doorlopen van deze les 2, krijg ik echter geen toegang tot de toelichtende video's. Is dit bewust zodat je daarmee per week "1" les volgt? Is daarmee vooruitlopen op een latere les niet (volledig) mogelijk? Of is dit een webfout? Groet, S.

Door Michel Penterman op 24 November 2014

Je kunt alles bekijken met de wachtwoorden die je per mail hebt ontvangen!

Door Nel Haakman op 29 November 2014

Hoi Michel Ik snap er niets meer van kan al twee weken de vidieos niet openen. Krijg wel de les maar kan niet mee spelen. Wat doe ik verkeerd. Gr. Nel

Door Michel Penterman op 21 December 2014

Gaat het al Nel? Oefen je op een iPad? Of op een gewone pc? Of een hele oude iPad? Laat het met weten, thx!

Door Margriet op 4 December 2014

Ik heb de basis lessen gekocht maar kan ze nu nergens meer vinden. Ik heb vanwege een ongeluk een tijdje de lessen niet gevolgd maar wil het nu weer oppikken. Weet jij een oplossing? Groetjes Margriet Sluis

Door Bert Hut op 20 December 2014

Hallo Michel, Ben inmiddels hopeloos achter geraakt door kleine operatie. Ben bang dat ik binnenkort de dvd's er bij moet bestellen. Hoe is de volgorde eigenlijk? Na de basislessen krijg ik nu de barré akkoorden lessen via email binnen. Moeten dat niet de tokkel lessen zijn? Of maakt de volgorde niet uit? Het gaat allemaal nog wat moeizaam, zal toch wat vaker moeten oefenen nu! Ga nu proberen de snaren te vervangen..... Hartelijke groeten, Bert

Door Michel Penterman op 21 December 2014

Hoi Bert, Gaat het al wat beter? De volgorde is Basis Tokkelen Barré, Mail me maar even als het niet goed binnenkomt!

Door jonne op 23 January 2015

hoemaak je een gitaarb and vasT?????

Door Laurens van Mastrigt op 26 February 2015

Dag Michel, zou je jouw website door willen lopen op fouten? Sommige video’s hebben de verkeerde beschrijving, met name in les 4 van de basiscursus klopt er niet veel van. Ook kom ik vaak dezelfde video’s in de verschillende lessen tegen, soms twee maal dezelfde video binnen één les. Als laatste: is het mogelijk het aantal slagen per akkoord aan te geven in de akkoordenschema’s van de liedjes? met groet, Laurens Laurens

Door wim van schaik op 2 March 2015

Waar kan ik het leerboek downloaden ?

Reactie plaatsen