Dust in The Wind - Kansas

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar voor mij is er één ultiem ‘Gitaar Tokkel Nummer’. En dat is Dust in The Wind van Kansas. Het lijkt mij een mooi project om jullie dit nummer de komende maanden te leren spelen. Maar graag even je reactie hieronder.

Jouw herinnering aan Kansas – Dust in The Wind

Wat is jouw herinnering aan dit nummer? Wanneer hoorde je het? En wat vind je de mooiste versie? Kun je op Youtube of ergens anders kijken of je mooie video’s ervan kunt vinden? En wil je de link dan in je reactie achterlaten? Dan zet ik later de video’s wel erbij.

Mijn favoriete versie van Kansas – Dust in The Wind

Dit is één van mijn favoriete versies. De gitarist is de Rus Igor Presnyakov, afgestudeerd als gitarist en componist en sinds een jaar of twintig woonachtig in Nederland. Hij is nog net even populairder op Youtube dan ik 😉 met nu bijna een miljoen abonnees.

Jouw favoriete versie van Kansas – Dust in The Wind

Laat je jouw favoriete versie én herinnering aan dit nummer als reactie achter?

Originele video Kansas – Dust in the Wind

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 03 Mar 2017

Laat je jouw favoriete versie van Dust in The Wind én je herinnering aan dit nummer achter? En kun je me laten weten waarom / wanneer / voor wie en waar je het zou willen spelen? Thx!!! Michel

Reactie plaatsen