Favoriete Moederdag Top 15

Moeders, tja, wat moet ik er over zeggen? Zelf ben ik een vader, maar als ik zie hoe mijn 4 kinderen met hun moeder omgaan, tja, dan is daar dus verder weinig tussen te krijgen, helaas ;-)

Nu loop ik al een tijdje met het idee rond om een speciaal ‘moederspakket’ te maken, maar ik weet niet zo goed welke liedjes ik daar in moet stoppen. Ik heb er 3 verzameld die mij te binnen schoten, maar… dat kan beter!!

(psst vaders, hier staat jullie top 15 alvast!)

Win met Jouw favoriete Moederdag Nummer

Ik heb er een paar opgezocht en die staan hieronder, maar ik hoor graag welk nummer jouw favoriete ‘Moeder’ nummer is. Laat je een reactie hieronder achter met WELK nummer en WAAROM dat nummer?

Onder de 3 leukste, meest bijzondere inzendingen verloot ik een liedjespakket t.w.v. €29,95!!

Alvast bedankt!

Mother – Pink Floyd

Eén van de aller aller aller beste platen ooit! Het intro gevolgd door de prachtige melodie lijn en dan die schitterende Gitaar Solo aan het einde!! Fabuleus. Absoluut mijn favoriet!

Genesis – Mama

Eigenlijk is het een beetje ongezellige plaat, maar gaat in ieder geval wel over Mama. Ik lieg dus duidelijk niet dat ik niet zo veel inspiratie heb op dit punt! ;-)

Anouk – Who’s your Momma

Ik vind dit niet persé de beste plaat van Anouk, maar ik heb wel vreselijk veel respect voor haar ‘moederschap’. Sinds kort schiet ze me voorbij in het aantal kinderen, want ik heb er 4 en zij gaat op naar de 5e! En dat in combinatie met een carriere in de showbizz en muziekindustrie: hulde.

Bonus Nummer 4: Queen – Bohemian Rhapsody

Eigenlijk gaat dit nummer helemaal niet over een moeder, maar de openingszin zal voor altijd in mijn geheugen gegrift blijven, en daarom staat’ie er in!

J.J. Cale – Crazy Mama

Deze suggestie kwam van Tjalling, tja wat moet ik erover zeggen? Zijn niet alle moeders een beetje gek? Zo veel als ze over hebben voor hun kinderen, gezin, familie.. en zich zelf dan vergeten? Of heb ik de tekst niet helemaal begrepen?
Deze moeder lijkt er in ieder geval een potje van gemaakt te hebben ;-)

Laat hieronder een reactie achter met jouw favoriete moederdag nummer en maak kans op een gratis liedjespakket!