Gitaar akkoorden Shawn Mendes - In My Blood
14 mei 2018 

Gitaar akkoorden Shawn Mendes - In My Blood

Gitaar akkoorden Shawn Mendes - In My Blood

Wil je de gitaar akkoorden van Shawn Mendes – In My Blood leren spelen op gitaar?
Bekijk dan onderstaande video!

Gitaarakkoorden Shawn Mendes – In My Blood leren spelen op gitaar

Wil je op een makkelijke manier de gitaar akkoorden van Shawn Mendes – In My Blood leren spelen? Bekijk dan deze video!

Over de schrijver
In 2009 zette ik mijn eerst online gitaarles op Youtube. De reacties waren zo leuk dat ik daarna een aantal online cursussen ben gaan maken. Een aantal video's heb ik op Youtube gezet, die video's zijn ondertussen meer dan 4 miljoen keer bekeken. De rest van de video's zie je hier!

Door

Michel Penterman

op 14 May 2018

Wat vind je van dit nummer? Laat het me weten en ik ga het je mee leren spelen!

Door

Pleun

op 15 July 2018

Ik wil erg graag gitaar leren spelen alleen ik kan geen noten lezen. Is er een andere manier mogelijk om het toch op te kunnen pikken zonder noten leren lezen? (Gitaarturbulatuur)?

Door

Michel Penterman

op 16 July 2018

Hoi Pleun, dank je voor je vraag. Om te beginnen, ja, we hebben een tablatuur cursus die je kunt volgen. En in onze cursussen leren we je ook zonder noten te lezen meespelen met alle leuke hits. Dus volgens mij kun je volop aan de bak. Probeer het anders gewoon. Mocht het je niet bevallen, dan kun je (binnen 14 dagen) je geld terug vragen. (en gelukkig doet bijna niemand dat omdat iedereen enthousiast is) ;-)

Reactie plaatsen

We use cookies