Gitaar Akkoorden 'Wes Cunningham - Not Enough' leren meespelen en vakantie tip!
13 juli 2018 
in Nieuws

Gitaar Akkoorden 'Wes Cunningham - Not Enough' leren meespelen en vakantie tip!

Gitaar Akkoorden 'Wes Cunningham  - Not Enough' leren meespelen en vakantie tip!

Dit nummer hoorde ik van de week op de Radio en ik was even aangenaam verrast. Het stamt uit 1998 dus is op de kop af 20 jaar oud, maar het is heerlijk om mee te strummen op je gitaar. Het liefst met een plectrum.

Wat vinden we van Wes Cunningham – Not Enough?

Ik vind het een heerlijk nummer, het heeft wat salsa invloeden, een ‘holistiche’ zang partij en ik ben vooral erg gecharmeerd van de blazers sectie. Het begint met een rockabilly sound maar dat komt voor de rest niet of nauwelijks terug. Als je dit nummer wilt meespelen op gitaar, kun je het best een beetje slappe plectrum pakken, je gitaar om je nek gooien, het volume op 10 en mee rammen!

Gitaarakkoorden van Wes Cunningham – Not Enough leren spelen op gitaar


notitie

Gitaarakkoorden van Wes Cunningham – Not Enough op je mobiel zetten

Gitaarakkoorden van Wes Cunningham – Not Enough meespelen via Spotify

Over de schrijver
In 2009 zette ik mijn eerst online gitaarles op Youtube. De reacties waren zo leuk dat ik daarna een aantal online cursussen ben gaan maken. Een aantal video's heb ik op Youtube gezet, die video's zijn ondertussen meer dan 4 miljoen keer bekeken. De rest van de video's zie je hier!
Reactie plaatsen

We use cookies