Handige gitaarles hulpmiddelen
25 september 2012 

Handige gitaarles hulpmiddelen

Makkelijk gitaar leren spelen met moderne hulpmiddelen

In deze tijden kun je op vele verschillende manieren gitaarles krijgen. De een gaat het liefst op de bank zitten met een laptop, de ander zet de grote flat screen aan en bekijkt de DVD’s en de volgende print delen van het boek uit en gaat daar stilletjes op zijn of haar kamer mee zitten oefenen.

Nu kwam ik al een tijdje geleden een heel handig hulpmiddel tegen. En dat is de Guitar Sidekick.

Met de Guitar Sidekick kun je makkelijk met je iPhone meespelen

Dit hulpmiddel zet je op je gitaar hals, je klemt je telefoon erin, vervolgens ga je naar je online lessen en klaar ben je!

Geen last van anderen

Je kunt lekker privé meespelen met de lessen zonder dat je last hebt van anderen (dat zij van jou last hebben is een andere zaak ;-).

Als je wilt bestellen

Het handige is, dat er niet alleen een iPhone in past maar ook een Samsung toestel met Android of andere telefoon toestellen.

De afbeelding heb ik geleend van www.mainmusic.nl waar je het apparaatje kunt bestellen. De prijs viel mij alleszins mee.

Het handige met de lessen van Gitaarles.nl is, dat ze heel erg goed op een iPhone/iPad/Android of andere tablets te volgen zijn! Probeer het zelf maar eens uit!

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Reactie plaatsen