Hoe dingen ontstaan..

Eindelijk tevreden
Gisteren (zondag) was een bijzondere dag. Eindelijk ben ik een beetje tevreden over de site, maar het kan altijd beter, mooier, duidelijker. Toch vond ik het zondag ochtend tijd worden om de nieuwe site aan te kondigen.

Twitter
Daarop heb ik iedereen die zich aangemeld heeft, gemaild. En ben ik op Twitter enkele bekenden op de hoogte gaan stellen van de launch. En op Linkedin. Het begon sowieso al lekker te lopen in de ochtend. In de middag werd het mooi weer en dan merk je dat de mensen naar buiten gaan. s’ Avonds, toen ik er net de brui aan wilde geven, begon Twitter opeens op stoom te komen. Ik werd een paar keer geretweet en aanbevolen. En toen ik iemand direct van dienst was door één van de vragen met een blogpost te beantwoorden, ging het los.

Lesboek echt gaan uitgeven?
Zo lag ik om 24.00 uur nog volop in mijn bed te twitteren terwijl ik net van plan was om er een vroege avond van te maken. Vandaag heb ik met iemand een afspraak gemaakt die wil kijken of we het lesboek als echt boek kunnen gaan uitgeven. Wie had dat gedacht?

Hoe verder?
Vandaag heb ik nog wat lopen experimenteren met de site en codes op wat video’s gezet. Ik heb precies een uur geld gevraagd voor toegang tot de video’s maar ben daar meteen weer mee gestopt. Het voelde niet helemaal in orde. Eerst maar even rustig de strategie uitdenken en dan geld gaan vragen. Doelstelling is om met de herfstvakantie de boel helemaal in orde te hebben. Nu eerst weer even aandacht voor hetgeen waar ik mijn gezin mee onderhouden moet: workshops en consultancy over: de inzet van Social Media! Ben met leuke trajecten voor onder andere de Politie, Gemeente Rotterdam, een Kunst Kennis en Cultuur Centrum bezig en voor Renault.

Later ;-)

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Reactie plaatsen