James TW legt het je zelf uit!

Normaal gesproken leg IK, Me, Myself & I aan JOU uit hoe je een nummer mee moet spelen. Maar vandaag kwam ik een fantastische tutorial van James TW tegen op YouTube. Hij legt daar in zelf uit hoe je het nummer “When you love some one “kunt meespelen.

Video met uitleg – James TW – When You Love Someone

In onderstaande video zie je hoe ook jij het nummer van James TW mee kunt spelen op een simpele akoestische gitaar. De akkoorden zijn zogenoemde power chords, oftewel afgeleide akkoorden van open akkoorden of barré akkoorden. De tokkel die hij speelt is ook niet ingewikkeld. Wel moet je even je Capo d’Astro op ik meen de vijfde positie zetten.

Kijk zelf gewoon even goed naar deze video en je speelt het nummer van James TW binnen een paar minuten mee. Ik dacht bij mezelf: moeilijker kan ik het wel maken maar waarom zou ik dat doen? Veel plezier met deze meespeel video ofwel tutorial van James TW!

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Reactie plaatsen