Guilty Gitaar Pleasure Top 25

Heb jij een Guilty Guitar Pleasure (een fout nummer uit je jeugd) of een ander fout nummer dat je gewoon te gek vindt? Bekijk en beluister de nu al waanzinnige lijst, laat jouw Guilty Guitar Pleasure als reactie achter en ik zet ze erbij!

Echte muziek

Waarom ik dit doe? Ik heb gemerkt dat (zeker in het professionele muzikanten circuit) er dingen ‘not done‘ zijn.”WHAT??? Vind je dat nummer goed? Dat is ZZZOOOOOOO COMMERCIEEL man!!” “ECHT??? HOU JIJ NIET VAN JAZZZZZ???? Nietwaar!!!” “HUHHHH??? LUISTER JE NAAR DIE BENDE???? Dat is toch geen MUZIEK man!!!!! Ik zal eens laten horen wat ECHTE muziek is!!”

En dit is mijn wraak, dit is onze wraak! Want al vind je de Vogeltjesdans helemaal top: HULUMAAL GOED!! Want over smaak en gevoel valt toch niet te twisten?! (nou ja, er zijn grenzen 😉 )

Mijn Guilty Guitar Pleasure Top 25

Dus ben ik een lijst aan het samenstellen met MIJN favoriete gitaarmuziek. HEERLIJK!! En dan ga ik je ook nog uitleggen wat voor rol die muziek in mijn leven heeft gespeeld.

Fantastische muzikale hoogstandjes, maar ook Guilty Pleasures, van die muziek die heel dunnetjes is, maar waar je gewoon de VIBES van krijgt, waarvan je moet janken, schreeuwen, lachen, zingen of dansen en het liefst ook nog allemaal tegelijk!

Wat is JOUW favoriete Gitaar Muziek

Wat ik van jou vraag: wat is jouw Guilty Pleasure? Dat ene gitaar nummer waarvan jij denkt: dit is van mij, hier ga ik helemaal op aan, hier ga ik van los!!?? Laat je het als reactie achter?

Here we go!! Deze lijst gaat de komende maanden groeien mensen, be prepared!

Nr 0: Kiss – I Was Made For Loving You

Volgens mij werd ik 12 en kreeg ik een hele mooie zwarte witte elpee met daarop de afbeeldingen van o.a. Gene Simmons. Wat een band en wat een act. De rest van het album was niet te harden, op nog één bekend nummer na, maar deze wereldhit… Die staat voorlopig even bovenaan!

Nr 1: Melissa Etheridge – Like The Way I Do (live)

Eigenlijk is dit helemaal geen Guilty Pleasure, want het is gewoon een super strak nummer! Van een super strakke dame die fantastische gitaar muziek heeft gemaakt. Wil je me helemaal los zien gaan op een feestje? Geef me dan dit nummer en de vloer is niet meer veilig!

Nr. 2: Smokie – Living next door to Alice

De doorgerookte stem, dat gitaar introotje, die ontzettende Toppop clip, die ‘ik ben de bas-bas’, die internationale Palingsound; prachtig vond ik het toen ik nog een klein jongetje was.

En terecht, want jaren later werd het nummer opgerakeld en een enorme Wintersport Hit!

Nr. 3: Meat Loaf – Paradise By The Dashboard Light

Wow wat was dit een hit aan het einde van de jaren ’70 begin jaren ’80. Scheurende gitaren, schreeuwende dikzakken, het was een avond vermaak an sich 😉
Grensverleggend, hahaha! En wij begrepen maar niet dat die engerd zo’n lekker ding kon krijgen. Op zijn minst hoopgevend.. 😉 Het valt me wel op dat het een beetje vals is af en toe.

Nr 4 – Bonnie Tyler – It’s a heartache

De vrouwelijke tegenhanger van Smokie, vond ik altijd. Eerst dacht ik zelfs dat het Smokie was.

Nr 5 – Gipsy Kings – Bamboleo (LIVE)

Ik moet een jaar of 17 geweest zijn dat ze doorbraken met hits als Bamboleo en Volare. Met de heerlijke commerciële sound eronder en de fantastische stem van de zanger Nicolas Reyes. Op de albums (volgens mij “Gipsy Kings” en “Mosaique” stonden ook prachtige instrumentale nummers van deze Spaanse Franse (!) zigeunerband.

Eén van mijn beste vrienden werd altijd helemaal gek van dat ‘GEKREUN en GEKERM van die mallotige zanger’ en dat was voor mij precies de reden om alle nummers heel hard mee te gaan spelen op gitaar 😉 Hoe dan ook, Gérard, deze is voor jou!

Nr 6 – The Mavericks – Dance The Night Away

Wat een heerlijke foute plaat. Die blazerssectie! Ongelooflijk! Come On! Peh peh peh peh! En weet je wat het briljante is aan dit nummer? Het heeft maar 2 akkoorden!

Maar 2 akkoorden!! En daarmee een wereldhit scoren! Hoe is het mogelijk, nietwaar? Maar het zit wel heerlijk in elkaar, dus 5 minuten genieten en hossen maar met 2 akkoorden!

Nr 7 – Clout – Save Me

Deze schoot me ook nog te binnen!

Nr 8 – Queen – We are The Champions

Altijd goed, Queen, en dan in het bijzonder deze dankzij Eric:

Nr 9 – Europe – Final Countdown

In de tijd dat ik met mijn band Tedious Ten optrad op schoolfeesten rond Amsterdam: was dit een supergrote hit. Deze Zweedse 🙂 band deed het aardig met hits als ‘Rock The Night’ en ‘Carrie’ maar geen van allen haalden dit succes!

En wat denk je? We hebben dit nummer nog niet op de lijst gezet, of er is een hele irritantie Spotify reclame waarin het nummer te horen is.

Nr 10 – Sandy Coast – Hans Vermeulen – Eyes of Jenny

Ja eerlijk waar, ik heb dit altijd een prachtig nummer gevonden. In dit live optreden zingt Hans een beetje op het randje, maar een heerlijk gitaar nummer!

Nr 11 – Don McLean – Crying

Dit nummer moet je vooral aan het einde zo KEIHARD meezingen! En dan superhoog! Heerlijk..

En héé, ik was nog jong he toen dit doorbrak!

Nr 12 – Babe – Styx

En ik maar denken dat er een vrouw aan het zingen was.. ik heb duidelijk te weinig videoclips gekeken. Wel één van mijn favorieten overigens, geen gitaar op een basgitaar na!

Nr 13 – UB40 – Red Red Wine

Stel, je nodigt me een keer uit voor een feestje (DOEN!) en ik ben niet de dansvloer op te krijgen, dan zet je lekker dit nummer aan en de rest gaat vanzelf! Het dominante basloopje, de stem van de zanger en de lekkere rap; heerlijke ingrediënten voor een all time classis. Overigens is ‘Food for Thought’ ook heerlijk, maar deze is in ieder geval fouter!

Nr 14 – Rod Stewart – I am Sailing

Deze voldoet helemaal aan alle eisen: gitaar introotje, paar gitaartjes er achter, tokkelen maar, solootje er tussendoor: kortom: aanstekers omhoog, en mee zingen!

Nr 15 – Peter Blanker – Moeilijk bescheiden te blijven

Hij komt uit de tijd van ‘Suzanne’ en andere ‘zogenaamde’ live nummers. Hij is echt afschuwelijk. Zet hem maar niet aan. Ik haal hem denk ik eraf.. ;-(

Dan hebben we ook nog een longlist:

Patrick Bruel – Je Te Le Dis Quand Meme

Tja, ik zal je bekennen, ik spreek een aardig woordje Frans. Vraiment! Als bewijs heb ik maar even mijn Youtube video erbij gezet. Dit nummer van Patrick Bruel is een piano nummer maar omdat’ie zo fout is, en omdat’ie Frans is, en ik zelf een foute Franse Video als bewijs plaats, daarom staat Patrick Bruel erbij.

En dan hier mijn Foute Franse Youtube Hit (Allo allo)

Jürgen Marcus, Ein Festival der Liebe

Ook Duitsers kunnen goed foute muziek maken, bekijk deze video maar eens. En Michel ANTONIUS Penterman (jawohl) probeert net als Rudi Carrell ook in Deutschland durch zu brechen. Bekijk de onderste video maar eens!

Village People – YMCA

Hoe je een paar mensen bij elkaar zet en een wereldhit scoort, ongelooflijk wat een succes! Ondanks dat ik er geen gitaar in kon vinden, zetten we hem erbij!

Culture Club met Boy George – Do You Really Want to Hurt Me?

Een mooie toevoeging van Peter!

ROMANZA, Spanish Romance ‘Romance D’Amour’

Ik was een jaar of 7 en ik ging op gitaarles. Mijn leraar, klassiek geschoold en enigszins gespecialiseerd in de Spaanse Flamenco, speelde het volgende nummer. Ademloos luisterde ik naar hem en vroeg of hij het nog een keer wilde spelen. Zo mooi vond ik het! Ik kreeg het gevoel dat ik een privé concert kreeg. Geniet mee van dit prachtige nummer!

Wet wet wet – Angel Eyes

Vroeger organiseerde ik altijd de feesten van onze volleybal club. We hadden onze eigen bar en dit nummer zongen we uit volle borst mee.

Radiohead – Creep

Even wat rustigers nu. Althans als je de akoestische versie van dit nummer beluistert. Want de EP versie kent nogal wat heftige momenten. Maar… wat een band is Radiohead zeg!! Ik moet je eerlijk zeggen, toen ze jaren geleden opkwamen, was ik niet zo gecharmeerd van het gezelschap.

Maar nu, jaren later bewonder ik al hun werk. Wat een heerlijk nummer is dit. En niet zo moeilijk mee te spelen. Ik beloof je, deze gaan we een keer doen!

Robbie Williams – Angels

De pot verwijt de ketel natuurlijk dat’ie zwart ziet. In 1996 startte ik mijn eerste bedrijf (een overdekt strand) waar ik altijd de muziek verzorgde. Mijn compagnon zei: “Mies, je moet eens naar Robbie Williams luisteren, dat is echt goed.” Maar Robbie was voormalig zanger van de boys band Take That en dat KON dus niet goed zijn. Toch?

Mis. Toen ik pas een paar jaar later naar zijn albums begon te luisteren, was ik helemaal vervoerd door Angels, Old befory I die, Strong, Postmen en andere heerlijke nummers. Zijn album “Escapology” was helemaal in de roos met nummers als “Feel” en vooral ook ‘Me and my Monkey”. Die CD’s heb ik helemaal grijsgedraaid. Daarna nam mijn voorkeur snel af, want de rest van de albums die volgden, vond ik prut. Maar deze all time classic ga ik je ook zeker mee leren spelen! Al was het maar vanwege de waanzinnige live versie!

En de live versie uit Knebworth:

Red Hot Chili Peppers – Under The Bridge

In 1992 braken ‘de Peppers’ door met dit nummer dat over drugs gaat. De clip op MTV zorgde ervoor dat de Peppers meteen in ieders oren en ogen gegrift stonden.

Wat dit nummer zo bijzonder maakt? Voor mij: mijn studententijd. En het meespelen op gitaar en meezingen met een grote groep. Maar ik vind vooral: de gitaar bijzonder – de basgitaar bijzonder – de drum bijzonder – de zang bijzonder 😉 Kortom vier hele karakteristieke geluiden die ongelooflijk goed bij elkaar klinken.

Het figuur van de zanger heeft mij er ook toe bewogen om wat vaker naar de sportschool te gaan, maar dat is helaas een vruchteloze poging gebleken.. Maar geloof me: alle nummers van de Peppers zijn niet te versmaden!

De Dijk – Als ze er niet is

Wat ben ik toch een p•emel! Zo vaak werd ik gewezen op fantastische muziek, maar ik weigerde dat gewoon van anderen aan te nemen. De Dijk was in mijn vriendenkring één van de populairste bands. En ik? Ik vond het natuurlijk niets.

Totdat ik stage ging lopen in Brussel en een cassette bandje kreeg van mijn toenmalige vriendinnetje met albums van De Dijk erop. En in mijn appartement had ik een CD (De Dijk Live) , Wakker in een Vreemde Wereld en volgens mij ook Niemand in de Stad. “Wat nog Meer” “Wat een Vrouw” “Dit Bittere Eind” “Hou me Vast” , het zijn maar een paar nummers (en vooral de wat minder bekende, die ik helemaal geweldig vond).

Vooral de sound van drummer Anthony (zeg ik dat goed?) vind ik heel herkenbaar en heel niet Nederlands. De zang van Huub van der Lubbe is natuurlijk heel markant en als De Dijk de blazerssectie in zet (Hot Haarlemmerdijk Horns?) dan vind ik ze meesterlijk!

Wat verder bijzonder is aan De Dijk is dat zanger Huub van der Lubbe de teksten schrijft en daarna componeren de muzikanten hun eigen nummers. Gezamenlijk kiezen ze dan de beste combinaties. Ook verdeelt de band de inkomsten gelijkelijk, iets wat vrij uniek is in het land der popmuziek. Ook dit nummer doet het altijd goed bij het kampvuur!

Stairway to Heaven – Led Zeppelin

Zou het komen doordat mijn vader dwarsfluit speelde? En ik gitaar? Denk het niet. Het intro van Stairway te Heaven is hemels, van een andere planeet, goddelijk en zo kan ik wel even door gaan.

Voor een beginnende gitarist is het niet mee te spelen natuurlijk. De zang van Robert Plant, die later nog een hele grote solo hit scoorde met ‘Big Log’ (ook een prachtig gitaar nummer!) is natuurlijk heel herkenbaar. Weet je wat, ook deze ga ik je ooit eens leren meespelen. Ga jij vast op dwarsfluit les dan? 😉

Dire Straits – Private Investigations

Toen we eind jaren ’80 massaal overschakelden van bandjes en elpees naar CD’s, MOEST je het album van de Dire Straits in je kast hebben staan, en nog beter, in je CD speler hebben liggen.

Nu vond en vind ik de Dire Straits fantastisch, maar, ik weet niet, ergens schuurt het een beetje met die Mark Knopfler. Gewoon, niet mijn type, denk ik. Trek je er niets van aan. Dit nummer is fantastisch en ik ga HJ vragen of hij de solo / de riff wil uitzoeken. Deal?

Bruce Springsteen live – The River

Ik weet niet hoe jouw band met je vader is/was, maar die Bruce was niet al te best, begreep ik. Daarom vind ik dit live fragment ook zo aangrijpend! Zo aangrijpend dat ik heb besloten je dit nummer mee te leren spelen in de Tokkel cursus.

Speakers/headphone op 10 en kippenvel!!!

Rage Against the Machine – Killing in the name of

Dan nu even een nummer van een geheel andere orde. Killing in The Name is een hit van de politiek getinte band Rage Against the Machine. In 1992 braken zij door met dit nummer. De tempo wisselingen, variaties, solo’s en het bombastische einde hebben me behoorlijk lenige en sterke nekspieren bezorgd.

In 1992 had ik namelijk een motorclub opgericht en als we dan gingen toeren en gingen feesten, tja dan werd dit nummer nog wel eens gedraaid. Met een biertje in de ene hand, sigaret in de andere hand liepen we dan te beuken op onze motorlaarzen. En nu en ik natuurlijk een hele brave papa 😉

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Ina Kruit
Door

Ina Kruit

op 02 Apr 2017

Mississippie van Pussycat

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 05 Apr 2017

Die is zo slecht dat ik hem zelfs goed vind ;-)

Ina Kruit
Door

Ina Kruit

op 02 Apr 2017

Mississippie van Pussycat.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 12 Jul 2017

Oepssss die is Kats Slecht ja!! Vond ik vroeger ook stiekum goed. Vooral die stem van de zangeres! Even wat info geleend van Wikipedia https://nl.wikipedia.org/wiki/Pussycat Pussycat was een Nederlandse popgroep uit de Limburgse plaats Brunssum. De band had in het midden van de jaren zeventig vier internationale hits op rij: Mississippi (1975), Georgie (1976), Smile (1976) en My broken souvenirs (1977) en daarna nog een serie hitsingles in Nederland en België. Mississippi stond in minstens 15 landen op nummer 1 en kende geen hitnotering in de VS, het land waar die rivier stroomt. Tweeëntwintig platen behaalden de status van goud. Het leeuwendeel van de nummers van de band, minstens 55, werd geschreven door Werner Theunissen.

Wim
Door

Wim

op 16 Mar 2017

Hoi Michel, Hier twee uit de oude doos, Dillinger met cocaine ( in my brain) zeker 40 jaar oud, en.. jimmy castor bunch troglodyte (cave man) Groeten Wim

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 16 Mar 2017

Hoi Wim, 'i Got Cocaine Round'n'Round in my Brain..' Ik ken hem hoor ;-) Is natuurlijk nog van voor mijn tijd.. Maar we zetten ze op de lijst erbij! Dank je!

Inne Van Kerkhoven
Door

Inne Van Kerkhoven

op 12 Mar 2017

Alexandrie Alexandra van Claude Francois: discostamper van formaat

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 12 Mar 2017

Dank je Inne, lekkere disco!

alain huyghe
Door

alain huyghe

op 11 Mar 2017

Mijn favoriet is Love Hurts van Nazareth en wat ook niet mag ontbreken is The sound of silence van Simon & Garfunkel. Kippenvelmoment ....

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 11 Mar 2017

Dank je!!! Bevallen de DVD's goed?

Jozef De. Weerdt
Door

Jozef De. Weerdt

op 11 Mar 2017

Beste Michel. voor mij zijn deze songs de beste ,. I am. Sailing en. Proud Mary

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 11 Mar 2017

Proud Mary was geloof ik het eerste nummer dat ik ooit in een band speelde.. dank je!

evelijn
Door

evelijn

op 11 Mar 2017

the a-teams van Ed Sheeran. The Bare Necessities van Bruce Reitherman Maps van Maroon 5 One more Night van Maroon 5 I see fire van Ed Sheeran Animals van Maroon 5 The kill van 30 seconds to mars Attack van 30 seconds to mars This is war van 30 seconds to mars Escape van 30 seconds to mars

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 11 Mar 2017

Wat heb jij met 30 seconden? ;-) Dank je wel! Michel

Ron
Door

Ron

op 10 Mar 2017

Ik heb Smokie - Bonnie Tyler - Don Mclean crying - Bruce Springsteen met een intro om kippevel te krijgen.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 11 Mar 2017

Hee Ron dat komt me bekend voor! Goede keuze! ;-)

Sjors kruisenga
Door

Sjors kruisenga

op 10 Mar 2017

Caroline van status quo geweldige nummer zoals eigenlijk alles van status quo

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 11 Mar 2017

Ja die mogen zeker niet ontbreken, dank je wel!

Karin
Door

Karin

op 10 Mar 2017

Alles van ABBA blijft goed! Maar een lekker rocknunmer van ACDC of Guns and Roses ook niet verkeerd. En ZZ TOP niet te vergeten.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 11 Mar 2017

Okay Karin, dat is duidelijke taal! Dank je wel!

Karin
Door

Karin

op 10 Mar 2017

Alles van ABBA blijft goed! Of een stevig rocknummer van ACDC of Guns and Roses en natuurlijk ZZ TOP.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

En bedoel je daarmee Karin, dat Abba goed blijft voor Guilty Pleasure of dat je ze echt goed vindt? Ik ga van het eerste uit ;-)

Stefaan
Door

Stefaan

op 10 Mar 2017

Wat dacht je van Billy Jean Michael Jackson.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Ik dacht: dat is niet echt een gitaar nummer maar wel heel goed en tegelijkertijd ook heel fout. Dus met mij kun je buiten de gitaar alle kanten op! Michel

Karel
Door

Karel

op 10 Mar 2017

M'n allereerst gekochte single:Carl Douglas - Kung Fu Fighting!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Whuaaaaaa!!! Yes, goedgekeurd!

Geert Spijker
Door

Geert Spijker

op 10 Mar 2017

Een van de beste nummers is voor mij "Guitar Boogie" gespeld door Douane Eddy.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Douane Eddy, die gaat way back!!! Leuk dank je Geert!

Schelpe Geert
Door

Schelpe Geert

op 10 Mar 2017

ZZ-top la grange Nancy Sinatra These boots are made for walking

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Dank je Geert, hij gaat mee! Of beter: ze gaan mee!

Frankyboy
Door

Frankyboy

op 10 Mar 2017

Zombie van The Cranberries. Te gek nummer !

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Hoi Frank, dat nummer leer je ook mee spelen in de cursus.. dank je wel!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 03 Oct 2016

Ja dat klopt, ik zal er nog eens naar kijken, want dat is niet goed gegaan!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 03 May 2016

Hoi Alex, dat zal eind mei het geval zijn!

André
Door

André

op 15 Mar 2016

Jeanny en Rock me Amadeus van Falco. Helemaal top en helemaal fout :)

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Ama ama ama ama amaDeus! Dat was toch een Oostenrijker, die Falco? En had hij niet nog een nummer? Jeannie of zo? Thx!

Annet
Door

Annet

op 12 Mar 2016

Ik heb de lp van John Travolta en Olivia Newton Jon grijs gedraaid. Vooral het nummer Sandy.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Grease! Ik had een poster van John Travolta op mijn kamer ;-) En met Sandy kun je zo lekker meekrijsen aan het einde, vooral met een borreltje op! Thx!

Pim
Door

Pim

op 11 Mar 2017

Jolene Dolly Parton

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 11 Mar 2017

Ja die is leuk, dank !

Corien
Door

Corien

op 11 Mar 2016

hierbij mijn muziek. The four non blondes met What "s up? Proud Mary, Ike en Tina Turner, The times they are changing van Bob Dylan Mighty Queen van Manfred Mann, Bobby fuller four met I fought the law en The sloop John B van The Beach Boys.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Zo da's een mooie lijst! Corien! Dank je wel!

Joop
Door

Joop

op 11 Mar 2016

George McCrea - Rock your baby Freddie Aguilar - Anak Spider Murphy Gang - Scandal um Rosie Kyu Sakamato - Sukiyaki

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Freddie Augilar! Dat vond ik zoooooo'n mooi nummer vroeger! Ik ga hem erbij zetten als mijn internet wat sneller is!

Kirstin
Door

Kirstin

op 11 Mar 2016

Charlene 'never been To me'

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

"I've Been to paradise, but I have, never been to me" Inderdaad leuk nummer wat je ook heerlijk mee kunt zingen, thx!

Rene
Door

Rene

op 11 Mar 2016

George Michael - Careless Whisper (op dit nummer heb ik voor het eerst de liefde bedreven)

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Zeg René dat heb je toch wel met de nodige zorg gedaan he? ;-) George draait zich anders om in zijn graf..

Anja Baelemans
Door

Anja Baelemans

op 11 Mar 2016

Crazy horses van MUD

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Alles van Mud is slecht dus goed ;-)

johan
Door

johan

op 11 Mar 2016

Anja Grazy Horses is niet van Mud maar van de Osmonds

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Dank je! Scherp!

Willy Vanwesemael
Door

Willy Vanwesemael

op 10 Mar 2016

Ik ben gek van 'Another brick in the wall' en 'Wish you were here' van Pink Floyd. Dank bij voorbaat.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Ja die zijn gewoon echt goed, en zou ik geen Guilty Pleasure willen noemen, maar toch bedankt!

Leen van Wassenaar
Door

Leen van Wassenaar

op 10 Mar 2016

deze mag er ook bij : one of us , Joan Osborne

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Oww daar heb ik zo'n goede herinnering aan! Toen ik mijn eerste bedrijf startte (1996) was dat het nummer wat we altijd draaiden). Dank je!

Eddy
Door

Eddy

op 10 Mar 2016

Fantastische Lijst Michel!!!, hier zijn een paar van mijn Guilty Pleasures . Paradise By The Dashboardlight Les lacs du Connemara Heaven must be missing an angel Pour un flirt

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Vous parlez francais? Stiekem ben ik gek op die oude Franse muziek, mijn ouders hadden Viva La France met allemaal van dat soort muziek, heerlijk. Ik ben overigens een echte Frankofiel, dus wie weet verhuis ik nog wel eens..

Yvonne Olgers
Door

Yvonne Olgers

op 10 Mar 2016

Tigerfeet van Mud Crazy Horses van The Osmonds Sugar Baby Love van The Rubettes Heerlijk jeugdsentiment

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Ik denk dat je eens met Anja moet gaan praten, Yvonne ;-)

jozzef
Door

jozzef

op 10 Mar 2016

mijn foute muziek is Meat loaf met paradise by the Dashboaerd light Peter blanker met t'is moeilijk bescheiden te blijven

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Nou Jozzef, dan heb ik je op je wenken bediend!

Gerrit van de Ven
Door

Gerrit van de Ven

op 10 Mar 2016

Daydream believer van de Monkees.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

de Monkees mogen zeker niet ontbreken!

Bertram
Door

Bertram

op 10 Mar 2016

Voor mij mag Crosby, Stills & Nash er met een aantal nummers in. b.v Blackbird en Marrakesh Expres Geweldige muzikanten en prachtige muziek.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Hoi Bert, maar dat zou een belediging zijn om ze op de Guilty Pleasure lijst te zetten toch?

jolanda
Door

jolanda

op 10 Mar 2016

grant and forsyth ............. somewhere between

Frans
Door

Frans

op 10 Mar 2017

de tumbleweeds toch

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

yep dank je !!!

Sjaak
Door

Sjaak

op 10 Mar 2016

Rod McKuen: Paris (Mon Arbre) & The Importance Of The Rose. Geweldige muzikant en schrijver.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Daar moet ik eens naar zoeken Jacques ;-)

Mark
Door

Mark

op 10 Mar 2016

Tik je email las moest ik gelijk aan mr blue van rene klijn denken. Zo een mooi nummer maar dat moch je echt niet laten blijken

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Die trad toen toch op in de show van Paul de Leeuw en overleed niet lang daarna? Volgens mij een fotomodel dat aan HIV overleed.. Dat maakte het allemaal nog wat lastiger maar je hebt gelijk, je mocht vooral niet laten merken dat je het een mooi nummer vond. Dank je!

Koos
Door

Koos

op 10 Mar 2016

Santana - Samba Pati Rolling Stones - Angie Golden Earring - Weekend Love Procol Harem - Whiter Shade of Pale

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

ja ja ja ja alle 4 goed!

leroy
Door

leroy

op 10 Mar 2016

stolen child vrom loreena mc kennitt

Emile
Door

Emile

op 10 Mar 2016

The Darkness - I Believe In A Thing Called Love. Fout, maar o zo leuk, vooral live.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Live is'ie zeker goed! Dank je!

Cor van de Ven
Door

Cor van de Ven

op 10 Mar 2016

Apache van de Shadows

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

The Shadows.. dat was inderdaad heel bijzonder altijd!! Dank je!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2016

Aii pijnlijk fout ja! Dank je Cor!

edwin
Door

edwin

op 10 Mar 2016

Ik vind Peter Blanker toch wel een van de grootste foute nummer die er bestaat. Heb hem net nog even weer geluisterd maar dan vind ik de andere nummers toch wel meevallen. Maar het blijft wel een meezinger ha ha. Gr edwin

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

De vogeltjesdans is nog minder erg ja. Of Lente in de ogen van de tandarsassistente.. die is ook echt fout..

Jur Janse
Door

Jur Janse

op 10 Mar 2016

Timmy T - One more try 🙊🙊🙈🙈🙈🙈🙈

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2016

Dank je Jur!

Rianne
Door

Rianne

op 01 Mar 2016

Kiss - God of Thunder vanwege de ongelofelijke sterke bas in het nummer Kiss - Detroit Rock City vanwege de intro Kiss - Shout It Out Loud Kiss - Lick It Up Kiss - Forever Kiss - God Gave Rock 'N' Roll To You II Kiss - Every Time I Look At You Kiss - Rock and Roll All Nite Paul Stanley - Tonight You Belong To Me Paul Stanley - Move On Paul Stanley - Live To Win Gene Simmons - See You Tonite Pink Floyd - Another Brick In The Wall En ik kan zo nog wel even door blijven gaan. :P

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Aha jij bent of een hele grote Kiss fan of juist niet, maar dank je wel!!

John de Gast
Door

John de Gast

op 26 Feb 2016

Toen -1970 - keken veel vrienden van me vreemd op toen ik een dubbel LP kocht van Melanie Safka. Ik vond het geweldig, maar nam mij voor het er niet te vaak over te hebben. Je moet wel van haar stem houden. Een jaar of 10 geleden gaf ze nog een concert in Amsterdam. Je raadt het al, ik was daar - samen met Truus (mijn vrouw). Ze was wel een beetje veranderd, wie niet. Maar toen ze begon te spelen/zingen .....! Eén van haar nummers, eigenlijk van de Rolling Stones, draaide ik indertijd keer op keer. Grijs dus! Ruby Tuesday. Tijdens je lessen heb ik het ook opgezocht en speel het al lekker mee. •https:​//www.​youtube.​com/watch?v=​9alAuYr2g_8&list=​RD9alAuYr2g_8#t=​8​ Luister ook eens naar Dust in the wind (solo)en Beautiful People. Wouw dit kunnen spelen. •https:​//www.​youtube.​com/watch?v=​hjTZqMZ5FJ0&index=​3&list=​RD9alAuYr2g_8​ •https:​//www.​youtube.​com/watch?v=​JeHtuwsUeRw​ groet John de Gast

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 26 Feb 2016

Hoi John, Is Truus veranderd of Melanie Safka? Ruby Tuesday van de Stones is voor mij ook een favoriet nummer. Leuk dat je het al lekker op gitaar kunt meespelen. Dust in The Wind is echt een klassieker van Kansas en als je goed je best doet bij Tokkelen, moet dat ook wel gaan lukken! Dank voor je linkjes, we gaan er naar kijken!

Mika
Door

Mika

op 13 Mar 2016

Scatman van Scatman jhon! Die is geweldig!🎉

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Ja geweldig fout!

Patrick
Door

Patrick

op 22 Feb 2016

ich bin wi du, Marianne Rosenberg lekker fout maar iedereen kent hem.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 23 Feb 2016

Ha Patrick, dat is inderdaad wel heel erg fout, hoorde je die vanochtend bij 'die verrückte Stunde' bij Evers op Radio538 ?? ;-)

patrick
Door

patrick

op 22 Feb 2016

One step beyond, Madness i surrender ,saybia Me and Bobby Mc Gee, Janis Joplin Enter Sandman, Metallica Get out your lazy bed, Matt Bianco kun je hier wat mee?

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Madness was werkelijk waar de eerste LP die ik van mijn eigen zuurverdiende geld kocht. Helemaal grijs gedraaid die LP!

Jantien de Kogel
Door

Jantien de Kogel

op 21 Feb 2016

Beste Michel, Voor mij zijn de liedjes van the kids from Fame heel verleidelijke muziek voor deze rubriek 'guilty pleasure". Vooral Fame, I sing the body electric, be my music, life is a celebration, starmaker en Hi-Fidelity. Ook van de Backstreet Boys kan ik de volgende nummers roemen: As long as you love me, Everybody, Quit playing games ( with my heart). Vond het altijd heerlijk om deze op mijn walkman en later op mijn telefoontje te luisteren in de bus of al lopend door de stad.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Irene Cara was dat toch? Starmaker is inderdaad een heerlijk zoetsappig nummertje. En Backstreet boys was toch met Rowan Atkinson? Die heeft daarna ook solo nog een paar goede guilty pleasures gehad.. maar ook een heel mooi nummer van Father and Son.. toch?

Mika
Door

Mika

op 13 Mar 2016

Of Heaven van Do. Dat vind ik het mooiste nummer en die zou ik graag willen leren spelen.❤

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Het nummer van Bryan Adams zelf is denk ik nog mooier (hoewel dan zetten we Bryan Adams aan en kijken we naar Do. Een Win Win situatie voor iedereen..

Pierre
Door

Pierre

op 20 Feb 2016

Waarschijnlijk onbekend,maar en lekker (gitaar) en meezing nummer. Al een wat ouder nummer (1967) Painterman van The Creations !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Painterman, dat lijkt wel verdacht veel op Penterman ;-) Is dat niet een nummer dat BoneyM ook een keer heeft uitgebracht, trouwens daar zeg ik me wat, Rivers of Babylon is te erg voor woorden en mijn eerste single die ik kreeg voor mijn verjaardag ooit in een vorige eeuw en honderd jaar geleden..!

Gerrit-Jan Brinkman
Door

Gerrit-Jan Brinkman

op 20 Feb 2016

Tja ik was "vroeger een rocker" deep purple, rolling stones, led zeppelin enz. Toch had ik een cassette bandje met the sound of silence van simon en garfunkel in de auto. echt zo fout voor een rocker. Maar zo mooi

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

In mijn auto past nog steeds een bandje, alleen, heb ik geen bandjes meer. Zelfs geen foute bandjes..! Sound of Silence leer ik je mee spelen trouwens!

Paul Dijkema
Door

Paul Dijkema

op 20 Feb 2016

Ja, een fout nummer die bij mij harder gaat heb ik zeker. Maar zelf ben ik ook fout want ik rij in een ander merk wagen waarvoor het voor mij toch een aardig endje doortrappen is en (de ouderen onder ons zullen het eindfragment herkennen van een reclame van Casio horloges) heb ik een ander merk horloge om mijn pols. In Tokyo, I've got it made In Tokyo, I'm on the hitparade In Tokyo, I've got a million fans In Tokyo, they know who I am Tokyo, I'm on my way And in my new Toyota it's not so far away Tokyo, I'm on my way And in my new Toyota it's not so far away In Tokyo, they don't have stereo They're playing all the tophits in kimono In Tokyo, keisha's dream away When I play rock'n roll, hey hey When I play rock'n roll, hey hey Tokyo, I'm on my way And in my new Toyota it's not so far away Tokyo, I'm on my way And in my new Toyota it's not so far away De haagse formatie Gruppo Sportivo, Tokyo (album back to 78)

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Wow dank je wel, wat een uitgebreide reactie. Rijd je dan Toyota? En Gruppo sportivo had toch nog twee andere grote hits? Thx!!

ivo de bruijn
Door

ivo de bruijn

op 19 Feb 2016

The Kinks - Lola The Monkees - I'm a believer

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

ja ja The kinks lekker oud en goud van oud!

Rebekka
Door

Rebekka

op 19 Feb 2016

2-times van Ann Lee!!!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

2 2 2 2 2 2 times beep beep beep beep beep beep, beep beep beep beep beep beep 2 times.. Etc. Lijkt heel erg op King of My Castle van Wamdue Project. Kon je vroeger heel makkelijk in elkaar mixen.. dat dan weer wel!

Cor Adriaanse
Door

Cor Adriaanse

op 19 Feb 2016

Tubular bells van Mike Oldfield Streets have no name van U2 She flies on strange wings Golden Earing Rosalyn van Vitesse While my guitar gently weeps Beatles

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Vitesse was destijds een best wel bekende Nederlandse band toch? En Mike Oldfield, die plaat lag ik altijd te luisteren en mee te tellen wanneer welk instrument in zou zetten en welk instrument zou stoppen.. Handig als je een tik hebt zoals ik ;-)

martine Boodts
Door

martine Boodts

op 19 Feb 2016

Hallo Michel wat een tof idee! Voor mij echt fout maar kan niet blijven stil zitten als ik ze nog eens hoor op radio Boney M. Ook Mud en Rubettes zijn super uit die tijd. De beste groep voor mij althans is Abba en zeker na het zien van de film Mama Mia, lekker uit de bol gaan!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Ja Boney M moet er zeker in.. Ik ga nog wel kijken of we de foute Gitaar top 15 kunnen samenstellen, kunnen we misschien mee doen aan het programma van Edwin Evers.. ;-)

Jolanda
Door

Jolanda

op 19 Feb 2016

Extreme met more than words. Zong ik altijd samen met een jongen (helaas op jonge leeftijd overleden). Geweldig nummer, krijg er nog kippenvel van

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Hoi Jolanda, dat is ook een verschrikkelijk mooi nummer. Ga ik jullie zeker nog een keer leren!

Ineke
Door

Ineke

op 19 Feb 2016

Avond Boudewijn de Groot Africa Toto Nozem en de non Cornelis Vreeswijk FOUT Manuela Jaques Herb FOUT, kun je wel lekker meebléren. I adore you Daniël Sahuleka (vroeger mijn overbuurman)

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Was Daniël je overbuurman of -vrouw? Waar ken ik hem voor de rest toch van? Heeft hij in een bekende band gespeeld? Er ringt een belletje, ik weet van de klok maar de klepel..?? Boudewijn de Groot: gek is dat, daar heb ik zelf niet zoveel mee maar het is natuurlijk wel één van de grootste Nederlandse Artiesten.. Ik denk dat ik gewoon niet zo van zijn stem en zangstijl hou..

ELM13
Door

ELM13

op 19 Feb 2016

Een van de beste gitaarbands ooit is in mijn ogen Wishbone Ash, vandaar 2 nummers maar ik kan er zo nog een paar bij zetten. Daarnaast natuurlijk Led Zeppelin met de onovertroffen Jimmy Page op gitaar. Wishbone Ash - Phoenix, Errors of my way Led Zeppelin - Achilles last stand Mike Oldfield - Shadow on the wall Love - Seven and seven is no

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Weer een Mike Oldfield.. Zong hij deze nou zelf? Of net als bij Moonlight Shadow een andere artiest?

Gilbert
Door

Gilbert

op 19 Feb 2016

U2 - Sunday bloody Sunday John Denver - Country Roads Guns N Roses - Knocking on heavens door Bon Jovi - Always Metallica - Nothing Else Matters

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Bijna al die nummers leer je mee spelen ;-)

Willems Filip
Door

Willems Filip

op 12 Mar 2016

Status Quo, Roll Over Lay Down Nirvana, Come as You Are

harald herngreen
Door

harald herngreen

op 19 Feb 2016

blondie denis mud lalalucy madness one step beyond frankie goes too hollywood relaxed the sweet fox on the run Pink Floyd unother brake on the wall New Order Blue Monday Marillion Kayleigh Status Quo Rockin' All Over the World. Tears for Fears Shout

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 19 Feb 2016

Dank je Harald! Ik kan weer even voort, maar ga ze er niet allemaal bij zetten want sommigen zijn gewoon te goed ;-)

Hendrien
Door

Hendrien

op 19 Feb 2016

Weekend van earth and fire

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Met 'Jerney "Botox" Kaagman' !! Ik vond het stiekem wel een heel leuk nummer ;-)

Hubert
Door

Hubert

op 19 Feb 2016

Peter Maffay: Du. Zo fout!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Hele Foute Boel!

Jacob Kunst
Door

Jacob Kunst

op 18 Feb 2016

Guilty Pleasures: Hot Chocolate - You Sexy Thing (Tja, wat moet ik hier toch over zeggen..) Bobby Vinton - Mr Lonely (Kom er in mijn omgeving niet voor uit dat ik dit zo goed vindt, want ben 24 en het is dus zo NIET cool ;-) Weliswaar geen Guilty Pleasures, maar wel erg mooie (gitaar)nummers: - Los Indios Tabajaras - Maria Elena - Santo & Johnny - Sleepwalk - Wild Child - Pillow Talk - ZZ & de Maskers - La Comparsa

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Feb 2016

Jij gelooft zeker in wonderen, Jacob? ;-) Ik ga er een paar bij zetten ThX!En we houden het geheim dat jij, Jacob K Bobby Vinton leuk vindt. Beloofd!

Rene de Heer
Door

Rene de Heer

op 18 Feb 2016

Spanish Caravan van de Doors (Asturias) Love of the Common People Van Paul Young (timing) Dance the Night Away van Mavricks (blijmakertje) Going Japanese van de Vapors (niet zo bekend)

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Feb 2016

Héé René! The Mavericks!! Dank je wel! Daar was ik al een poosje naar op zoek. Ik ga ze erbij zetten!

Rene de Heer
Door

Rene de Heer

op 18 Feb 2016

The doors: Spanish Caravan Perfect gejatte versie van " Asturias "

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Feb 2016

Hoi René, ik heb er naar gekeken en geluisterd, mooi nummer maar van zo'n slechte kwaliteit op Youtube dat ik hem er maar niet tussen zet..

Inge Bos
Door

Inge Bos

op 18 Feb 2016

Ein Festival der Liebe, (Jürgen Marcus) Haha.....zo fout, maar zo geweldig!! Adem mijn adem.....(Peter Schaap) hihi.....

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Feb 2016

Inge, je gaat eraan! We gaan hem erbij zetten! Dank je, dit is goed fout!

Pauline
Door

Pauline

op 18 Feb 2016

Hoi Michel, Om mee te blèrren, om op te dansen, om bij weg te dromen of om stil van te worden ... Seal - Crazy Snap - Rhythm is a dancer Patrick Bruel - Je te le dis quand même Ennio Morricone - La piovra Melissa Etheridge - Like the way I do Petra Berger - Terra promessa Triggerfinger - I follow rivers

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Feb 2016

Wow Pauline, wij gaan eens een avondje stappen, drinken en zingen! Ik heb Melissa helemaal in de bovenste regionen gezet, wat een heerlijk nummer en Patriek Bru(e)l heb ik er ook maar even bij gedaan, omdat ik Frankofiel ben!

Rietje
Door

Rietje

op 18 Feb 2016

De eerste die me invalt is Me myself I van Joan Armatrading. Ik zal een jaar of 17 geweest zijn toen we een paar weken lang dit nummer grijs gedraaid hebben op de camping ergens in Zeeland. Waarschijnlijk waren de andere campinggasten blij toen onze vakantie er op zat.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Ach, als je 17 bent dan heeft je omgeving daar vast wel begrip voor ;-) Mooie leeftijd om helemaal los te gaan op dit soort nummers! Dank je!

Paul Schalbroeck
Door

Paul Schalbroeck

op 18 Feb 2016

Door Paul Hallo Michel niet fout maar erg goede nummers uit mijn jeugd vind ik van Rory Gallagher A million miles away Too much alcohol. Fantastische gitarist. Ik ben blij met je cursus.Groet Paul

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Hoi Paul wat fijn dat je blij bent met mijn cursus. Is doe Gallagher familie van de andere Gallaghers?

Tanya
Door

Tanya

op 18 Feb 2016

YMCA - Village People Mexico - Zangeres zonder Naam I'm so excited - Pointer Sisters

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Feb 2016

YMCA van The Village People! Geen gitaar te bekennen maar ik zet hem er tussen! THX!

Lilian Dolata
Door

Lilian Dolata

op 18 Feb 2016

ACDC Highway to hell!😃

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

ACDC it is! Thunder is toch een ander lekker nummer van hen?

Sandra Bakker
Door

Sandra Bakker

op 18 Feb 2016

Babe van Styx.....is mijn favo bandje en zo ondergewaardeerd. Guilty van Barbra Streisand, the voice onder de dames. Open Arms van Journey, niet droog te houden.........

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

oefff Barbara Streisand.. dat nummer heeft Andy Gibb of Barry Gibb van de BeeGees toch geschreven? Volgens mij zingt hij ook nog mee op die plaat.. Dank je wel en Styx heeft inderdaad nog mooie andere platen gemaakt!

Alex Bodden
Door

Alex Bodden

op 18 Feb 2016

Heij Michel, lekker fout maar toch lekker om te luisteren allemaal vergeten onze eigen Nederlandse groep. Kingdom come - Twilight Cruiser Kiss - I Was Made for Lovin Boney - Ma Baker en niet te vergeten Doe maar - Nacht Zuster.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Feb 2016

KISSS!!!! Yes dank je!

i
Door

i

op 18 Feb 2016

simply red wunderland, ub40 red red wine u2 where the Streets have no name

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Feb 2016

Dank you !!!

Rob
Door

Rob

op 18 Feb 2016

I am sailing van Rod Stewart Whit or without you van U2

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

U2 vind ik te goed om in de Guilty Pleasure op te nemen ;-( Maar dat compenseer je ruimschoots met Rod Stewart!

Erik moller
Door

Erik moller

op 18 Feb 2016

Ferrari - sweet love ABBA - the winner takes it al Queen - we are the champignons

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Feb 2016

Erik! We are the Champions bedoel je ;-)!! Gaan we erbij zetten! Michel

Peter
Door

Peter

op 18 Feb 2016

Wham wake me up before you gogo Culture club do you realy want to .. Wet wet wet Angel eyes Het is moeilijk bescheiden te blijven

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Feb 2016

Lekkerrrrrrr fout Peterrrrr!!! Yes, dit bedoel ik nou. Ik zong ze allemaal mee vroeger en nog steeds! ;-) Michel

Reactie plaatsen