Oefening E akkoord op gitaar met een vierkwartsmaat ritme

Oefening E akkoord op gitaar met een vierkwartsmaat ritme

Oefening E akkoord op gitaar

In deze video leer je op eenvoudige wijze met het E akkoord met een vier kwarts maat meespelen op gitaar
 
 
 
 
 

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Renske
Door

Renske

op 12 Aug 2013

Oh, haha, op min 2de vraag heb ik zelf het antworod al gevnden: ik had de kop naar rechts staan... (:

Renske
Door

Renske

op 12 Aug 2013

Hoi Michel, Ik ben sinds kort begonnen met de proefles, en het gaat super! Alleen ik ben gewend om de gitaar op mijn rechterbeen te zetten, en vind het erg irritant spelen op mijn linkerbeen. Kan ik het ook zo houden, of moet ik mezelf dit nu echt gaan aanwennen?? Voor de rest heb ik nog een rare vraag over de linkerknie: als ik mijn gitaar op mijn linkerbeen zet, zitten de hogen snaren bovenop, en op mijn rechterbeen de lage. Nou zie ik op het filmpje dat u hem op uw linkerbeen heeft staan maar dat niet zo is, ben ik nou gek?? Groetjes.

michel
Door

michel

op 12 Aug 2013

Op je linker knie leer je het wat beter omdat je hand meer ruimte heeft. Maar rechts is natuurlijk niet verboden ;-)

Gitaarles.nl Michel
Door

Gitaarles.nl Michel

op 14 Jun 2013

Hoi Annemieke, je kunt ongeveer 1 les per dag tot 1 les per week doen. Afhankelijk van hoe goed het gaat. Je gitaar op je rechterknie is niet makkelijk om grepen mee te pakken. Op links zul je even moeten wennen maar daarna heb je veel meer ruimte om je akkoorden te pakken. Mooi dat je dat rimte lekker vindt om te spelen, daar zul je heel veel aan hebben! Succes met het spelen! Michel

annemieke
Door

annemieke

op 14 Jun 2013

Deze vidio is een vidio die al is geweest,toch? Ik ga niet zo snel door de lessen. Moet je nu ongeveer 1 les per dag doen? Ik moet wennen aan de nieuwe manier van gitaarvasthouden, op de linkerknie, Het voelt gek omdat ik hem altijd op m,n rechterknie zette. Ik vind het nu nog moeilijker,omdat je hand van de accoorden-grepen verder weg zit.Maar dat moet vast wennen. en aan mn duim die in het midden moet staan. Dit wist ik niet En ik vind het leuk de smooth ritme te leren, dat zijn net de dingen die ik wilde leren.

Reactie plaatsen