Oude video codes vervangen door nieuwe video codes
04 oktober 2010 

Oude video codes vervangen door nieuwe video codes

Vandaag is het zover
Ik heb zojuist op alle bestaande video’s een nieuwe code gezet. Dat betekent dat de oude codes niet meer werken.

Kleine vergoeding
Ik vraag aan een ieder die de video’s wil bekijken, een kleine vergoeding van € 9,95 als introductieprijs. Daar kan ik mijn kosten mee dekken

Groeiend product aanbod
Het is de bedoeling dat het product aanbod de komende weken flink gaat groeien. Ik begin het iets rustiger te krijgen en dat betekent dat ik het handboek kan gaan afschrijven en de huiswerk service kan gaan starten.

Nieuwsbrief

Via een nog te ontwikkelen nieuwsbrief en dit blog zal ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Joke Oude Elferink
Door

Joke Oude Elferink

op 23 Jan 2014

Ik begrijp deze vraag niet goed. Oude video codes, welke zijn dat dan? Het zijn niet de Dvd's. en de online nummers hadden een wachtwoord dus ook niet. Zijn het video's die je kunt kopen? weet ik niet. Nou ja, ik wil in ieder geval niets missen. Als je denkt dat ik ze kan gebruiken geef ik je mijn fiat. Joke

Reactie plaatsen