Losing My Religion van REM eenvoudig op gitaar leren spelen

Losing My Religion van REM eenvoudig op gitaar leren spelen

Losing My Religion van R.E.M. gitaar akkoorden leren meespelen

Dit nummer van R.E.M. laat zich bij uitstek lenen om mee te beginnen op gitaar. Het Am-akkoord en het Em-akkoord laten zich makkelijk afwisselen.
 
 

Gitaar akkoorden Losing My Religion

Daarnaast zijn er nog een hele hoop andere gitaar akkoorden die je aan het einde van de 10 lessen zult kunnen spelen. Daar komt dit nummer dan ook terug!

Vier kwarts maat ritme smooth

Ook kun je in dit nummer prima uit de voeten met het vier kwarts maat smooth ritme dat je in de vorige gitaarlessen hebt geleerd.

Losing My Religion op Youtube

Ik heb de originele video van Youtube erbij geplaatst.

Hieronder de video van Losing My Religion van REM op Youtube

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FQ2yXWi0ppw[/youtube]

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Corne Hoek
Door

Corne Hoek

op 13 Mar 2014

Hallo Michel Ik heb sinds3 dagen een gitaar en heb jullie handboek gedownload. Ik oefen vaak en de eerste dag was het slecht de 2e dag was het al beter en werd ik er enthousiast en de 3e dag speel ik de eerste 2 akkoorden al mee van dit liedje gewoon op normaal tempo. En jullie hebben mij daar heel goed mee geholpen. Met vriendelijke groet, Corne Hoek

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 13 Mar 2014

Hoi Corné (of Corne?) Dank je wel. Ik zag dat je je hebt opgegeven voor het live webinar? Leuk!

Corne Hoek
Door

Corne Hoek

op 13 Mar 2014

Hallo Ja ik heb me opgegeven voor het live webinar en ik zag dat ik dan live met u kan praten via je microfoon van je computer,tablet of smartphone. Dan ga ik nog wat vragen bedenken voor je :) Met vriendelijke groet, Corné

Keefralay
Door

Keefralay

op 08 Dec 2013

Bedankt voor de interessante informatie

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 12 Dec 2013

Graag gedaan!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 12 Dec 2013

Graag gedaan! Groeten Michel

Gitaarles.nl Michel
Door

Gitaarles.nl Michel

op 16 Jun 2013

Als je het Em akkoord met je 2e en 3e vinger pakt, kun je er makkelijker een E akkoord van maken of makkelijker overgaan naar Am bijvoorbeeld, maar bijvoorbeeld ook naar een G akkoord. En reageer overal maar gerust op hoor, ik vind het erg leuk dat je dat doet! Michel

annemieke
Door

annemieke

op 16 Jun 2013

Vind ik leuk !om met een echt nummer mee te spelen! al kon ik het em acoord wel, ik pakte hem met mn vinger nr 1 en 2.... en nu moet ik hem leren spelen met vinger 2 en 3. Dat is zo anders. Daar moet ik wel even op oefenen. Je hoeft niet van mij te reageren , hoor, dit is meer een opmerking. ( anders wordt je zo druk met mij)

Reactie plaatsen