Wat vinden cursisten van Gitaarles.NL?

Al 10 jaar timmeren we hard aan de weg!


Lees de ervaringen van je mede gitaarles cursisten! Hebben ze klachten of zijn ze tevreden?

ervaringen reviews klachten gitaarles

Marije Siezenga

"Heel fijn dat je zelf je tempo bepaalt"

Ik ben 33 jaar en peuterjuf. Ik heb altijd al geroepen dat ik ooit gitaar wil kunnen spelen maar ik sta niet echt bekend om mijn geduld (als juf wel hoor!). Mijn vriend, broer en mijn zoon spelen gitaar en dat werkt best aanstekelijk dus ik vond dat ik nu eindelijk maar eens een poging moest wagen. Ook omdat het me zo leuk lijkt liedjes voor mijn peuterkids te spelen.

Mijn ervaring met Gitaarles.nl
Gitaarles.nl is heel laagdrempelig en het is een hele fijne manier van les krijgen omdat je zelf het tempo bepaalt en alles zo vaak als je wilt kunt herhalen. Michel Penterman is een rustige en grappige docent. 


De community is leuk en werkt erg motiverend. Je kunt er voor van alles terecht en krijgt heel snel antwoord vanuit alle hoeken van het land. Ik raad het iedereen aan!

ervaringen reviews klachten gitaarles

Joost Mostert

"Mijn eigen favoriete muziek spelen geeft een goed gevoel"

Mijn naam is Joost, ik ben 39 jaar oud en woon in Arnhem. Ik heb altijd al gitaar willen spelen en heb met een goedkope 2e hands gitaar de drempel genomen en met de lessen van gitaarles.nl een start gemaakt met de gitaar.

Mijn ervaring met Gitaarles.nl
Wat kreeg ik al snel geluid uit de gitaar! Mijn eigen favoriete muziek leren spelen geeft echt een goed gevoel! Op de community kom ik verder door ervaringsdeskundigen te spreken. Met minimale tijdsinzet kom ik langzaam aan verder op de gitaar. 


Een aanrader voor iedereen die een muziekliefhebber is en zichzelf de muziek gunt!

ervaringen reviews klachten gitaarles

Wies Jonkman

"Gitaar spelen is een dagelijkse bezigheid nu"

Dankzij Gitaarles.nl van Michel Penterman ben ik nu zover dat ik zowel met mijn kleinkinderen als met mijn doelgroep op het werk (dementerenden) kan zingen en spelen.

Ik ben in november 2017 begonnen en raakte zo enthousiast van de lessen dat gitaar spelen een dagelijkse bezigheid is geworden voor mij.

Mijn ervaring met Gitaarles.nl

De lessen zijn duidelijk en voor een ieder te begrijpen. Het in eigen tempo kunnen volgen is een groot voordeel. Verder ben ik erg actief in de community waar we elkaar helpen en leuke dingen met elkaar delen.

Peter en Riff Philippo

"Leuk voor op de camping"

Mijn zoon Riff en ik maakten kennis met de gitaarlessen van Michel op de camping in Bakkum. Daar speelden we al snel ons eerste nummer mee.

Mijn ervaring met Gitaarles.nl

Nu oefenen Riff en ik samen zo vaak als we kunnen met de online lessen. Ideaal voor ons, want we kunnen met en zonder elkaar oefenen en de video's zo vaak bekijken als nodig is. 

We kunnen niet wachten totdat we ons eerste eigen optreden op de camping kunnen geven!

michel penterman

En wat losse beoordelingen van cursisten:

"Mijn familie was verbijsterd. Echt gaaf!"

Dagelijks haken nieuwe cursisten aan en laten ze leuke reviews achter in de community. Zoals Ab.

michel penterman

Al sinds 2009!

"Je kunt ieder onderdeel zo vaak terug kijken als je wilt"

We zijn overigens al een tijdje bezig, in 2009 kwamen de eerste lessen online. Leuk om daarom nog wat oudere reacties te laten zien, zoals de aanbeveling uit 2015!

Nico (65)

"Tot mijn vreugde ontdekte ik al snel dat ook ik muziek kon maken"

Deze review komt uit 2014 en is van een superenthousiaste klant van 65. Overigens, de oudste student(e) is Joke, die op haar 81e nog aan de lessen begon!

Wil jij ook hier staan?

"Duidelijke lesmethode waarbij plezier voorop staat"

Wil jij ook met foto en tekst op deze pagina? Dat kan! De leukste reacties worden door onze community geselecteerd en daarna plaatsen we ze hier. Mail je foto en teksten naar ons en kom ook hier te staan!

Voeg hier je eigen ervaring toe:


[fbcomments]