Vragen LIVE beantwoord op Facebook!
23 maart 2017 

Vragen LIVE beantwoord op Facebook!

Geregeld beantwoord ik vragen die cursisten me stellen LIVE op Facebook! Bekijk hieronder de uitzendingen!

Live vragen beantwoorden op Facebook: groot succes!

Heb je brandende vragen of wil je heel graag dat ik een nummer voor je uitzoek? Laat dit dan hieronder in een reactie achter. Ik beantwoord de vragen iedere twee weken op maandagavond 20.30 op Facebook. Die kun je ook zonder Facebook account bekijken!

Uitzending gemist

Heb je een uitzending gemist? Geen punt, je kunt ze hieronder nog een keer bekijken! En nog een keer, en nog een keer…

De nieuwste uitzending staat overigens onderaan ;-) Laten we het houden op Facebook logica ;-)

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Jolanda Hielkema
Door

Jolanda Hielkema

op 07 Feb 2017

Barre spelen is lastig te doen, heb je tips voor me

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 07 Feb 2017

Hoi Jolanda, daar ga ik antwoord op geven!

Richard Tolenaars
Door

Richard Tolenaars

op 07 Feb 2017

Dag Michel, ik heb de begincursus gevolgd en vraag me af wat het beste is of wat het vervolg is op die begincursus. De Barré akkoorden blijven een strijd en ik krijg het maar niet voor elkaar.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 07 Feb 2017

Hoi Richard, dank je wel. De tokkelcursus is het beste maar je kunt het beste de gehele online cursus nu aanschaffen, dan betaal je net zoveel en maak je gebruik van de aanbieding dat je een jaar lang toegang krijgt tot de community.

Ron
Door

Ron

op 06 Feb 2017

Ik zie hier ineens staan dat ik naar mijn dvd's kan fluiten?? Netjes dat je dat aan je klanten laat weten langs deze weg ipv een persoonlijk bericht. Ik neem aan dat ik gewoon mijn geld terug krijg en op een later tijdstip zelf de keuze kan maken of ik alles online wil doen en daar het juiste bedrag voor ga betalen?? Ik hoop wel hier een nette reactie op te ontvangen van je

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 06 Feb 2017

Nee Ron, jij krijgt ze natuurlijk nog gewoon ;-) Maar ze zijn inderdaad niet meer te bestellen door nieuwe klanten.

Ron
Door

Ron

op 13 Feb 2017

Hoi Michel, Dvd's ontvangen, waarvoor dank, kn ik me nu ongestoord op het gitaarspelen richten

Ed Roseboom
Door

Ed Roseboom

op 06 Feb 2017

Hallo Michiel, Als beginnende speler ben ik benieuwd voor ik met akkoorden en als ga beginnen,wat is de beste manier om mijn elektrische gitaar vast te houden en mijn houding tijdens gitaar spelen(zittend of staand).Ook wil ik met een plectrum beginnen op mijn elektrische gitaar,is dat verstandig.En is deze cursus geschikt voor zowel akoestisch en elektrische gitaar,kun je dat eventueel uitleggen.Alvast bedankt.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 06 Feb 2017

Hoi Ed, fantastische vragen, daar kom ik morgen op terug!

Peter de Wilde
Door

Peter de Wilde

op 06 Feb 2017

Michel ik heb grote vingers die ook nog niet zo soepel meer zijn daarom is het moeilijk om de vingers bij een akkoord bij elkaar in het vak te plaatsen.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 06 Feb 2017

Hoi Peter, ook daar kom ik morgen op terug!

P. van den Bos
Door

P. van den Bos

op 06 Feb 2017

Beste michel. 25 jaar geleden kon ik aardig gitaar spelen maar dat verleer je wel als je het niet meer doet. ik heb nog alleen mijn Elektrische gitaar nog maar is het beter om de cursus te volgen op een Spaanse of een Western gitaar?

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 06 Feb 2017

Hoi P (Peter? Paul? Pieter? Paulus?) Daar ga ik je morgen antwoord op geven!

Sanne Bronkhorst
Door

Sanne Bronkhorst

op 06 Feb 2017

Mijn twee vragen: - Hoe bepaal ik de juiste slagjes bij het juiste liedje? (Momenteel speel ik elk lied met het kampvuurslagje) - Hoe demp ik de snaren zodat er geen lange klank maar korte klank ontstaat?

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 06 Feb 2017

Hoi Sanne, dank je voor je vraag. Ik kom er morgenavond op terug ;-) Michel

Henk Roelfsema
Door

Henk Roelfsema

op 06 Feb 2017

Beste michel ik kan de eerste half jaar weinig met mijn linker hand doen . Zowel middel,ring en pink pees ontsteking operatie volgt.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 06 Feb 2017

Dank je Henk! Daar ga ik morgen aandacht aan besteden!

Reactie plaatsen