Zangles van Karin Bloemen

Naast diverse Gitaarlessen van mij en Pianoles van Cor Bakker is er een nieuwe ster aan de formule toegevoegd: Zangles met niemand minder dan Karin Bloemen!

Klik hier om direct naar de online zanglessen van Karin Bloemen te gaan > > >

Zangles 18 mei beschikbaar

Karin, die ooit onderdeel uitmaakte van Purper maar ook met Cor diverse optredens in de grote zalen van Nederland deed, gaat geheel volgens de ‘in 10 lessen formule’ met online zangles voor beginners starten.

— UPDATE 18 mei —
Vandaag gaat de site officieel live. Op www.zingenmetkarin.nl kun je vanaf 14.00 live de opening volgen!

— UPDATE 12 mei —
Volgende week maandag 18 mei gaat de online zangles van Karin Bloemen live. Je kunt online leren zingen op ZingenMetKarin.nl

—UPDATE 19 maart —
Vandaag stond er weer een leuke update in De Telegraaf over de vervolg cursus van Cor met Karin Bloemen:

pianoles van cor met karin bloemen

—einde update—

Mocht je dus al gitaarspelen, pianospelen, gitaar solo’s kunnen spelen én singer songwriter zijn ;-) dan kun je nu ook nog eens echt leren zingen!

Tot stand komen van de lessen

Hieronder een impressie van de eerste sessie die ik vandaag met Cor en Karin (en Nienke en Marnix) had over de invulling van de lessen.

online zangles van Karin Bloemen

online leren zingen karin bloemen

zingen met karin

 

Eén ding kan ik je verzekeren, het gaat een hele leuke serie worden, met niet alleen het allerbeste zang onderwijs maar ook heel veel humor!  Ik kreeg zojuist  een sms’je dat de lesindeling alsnog klaar is, dus we kunnen de studio in!

Welke nummers ga je leren zingen met Karin?

We hebben een long list en een short list met een aantal nummers. Zeker is dat je een nummer van Adele gaat leren zingen, maar ook Hallelujah van Leonard Cohen en The Rose van Bette Midler. En natuurlijk begeleidt Cor Bakker Karin tijdens de lessen.

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Karin
Door

Karin

op 08 May 2015

Het lijkt me heel erg leuk om te leren zingen.....goed voor mn ademhaling.....en die kan ik heel hard gebruiken haha Waar kan ik de kosten bekijken enz??? Groetjes

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 11 May 2015

Hoi Karin, dat kan op www.zingenmetkarin.nl ! Veel plezier!

Tini Moret-Hoogenboom
Door

Tini Moret-Hoogenboom

op 27 Mar 2015

Die zangles lijkt me heel erg leuk, Alleen denk ik dan als ik die liedjes maar kan meezingen. The Rose weet ik geloof ik wel welke het is. Ik krijg het niet voor elkaar de nummers die bij de gitaarlessen horen mee te spelen omdat het mijn muziek niet is. Op enkele na. Stom maar waar. Ik heb muziek gekregen van de gitarist van de band van het Zeemanskoor waar ik in meezing en dat gaat aardig goed. Ik speel toch al aardig wat liedjes die ik dan zelf leuk vind. Ben nu met barré bezig. Vind het oefenen nog steeds erg leuk. Wat het zingen betreft ik heb wel eens een paar lessen gehad en ik vind wel dat je er heel veel van leert alleen al wat je ademhaling betreft. Het is een heel verhaal en ben reuze benieuwd van hoe of wat. Vriendelijke groeten van Tini Moret

Arno
Door

Arno

op 19 Mar 2015

Zangles in mei van Karin Bloemen, daar ben ik graag van de partij bij ;)

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 23 Mar 2015

Ik hou je op de hoogte, volg de website en je mail!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Mar 2015

Hoi Saskia, weet je dat maar 3% van de bevolking echt a-muzikaal is? Daar zul jij vast niet bij horen! Speel je al gitaar? Dan kun je er zo meteen ook nog als een nachtegaaltje bij zingen ;-) En dan door naar de Singer Song Writer Cursus..!!

Hanneke
Door

Hanneke

op 16 Mar 2015

Het lijkt me zalig om met Karin Bloemen te leren zingen! Ik kijk er echt naar uit! Karin Bloemen vind ik absoluut helemaal geweldig!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Mar 2015

Hoi Hanneke, het is in ieder geval superleuk om met haar te werken en we hebben een mooie lijst van nummers gemaakt waarmee je kunt gaan oefenen.

Morgan Leboutte
Door

Morgan Leboutte

op 12 Mar 2015

Ik heb het dan over de gitaarlessen van Michel penterman..

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Mar 2015

Hoi Morgan, sorry dat ik wat laat reageer. Ik heb je gemaild en hoop dat alles in orde is nu!

Saskia Eradus
Door

Saskia Eradus

op 11 Mar 2015

Het lijkt mij erg leuk om te leren zingen dmv Karin...of ik geschikt ben. ..ga ik wel merken tegen die tijd

Reactie plaatsen