Ed Sheeran onthult HET GROTE GEHEIM!
26 februari 2017 

Ed Sheeran onthult HET GROTE GEHEIM!

Ed Sheeran was te gast in RTL Late Night. Hij pakte spontaan zijn gitaar en onthulde HET grote geheim van de popmuziek.

Bekijk de hilarische video en lees hieronder verder (leer dan meteen even de nummers ‘A-Team’ van Ed en ‘Let her Go’ van Passenger meespelen.. met 4 akkoorden!) Waarom dit belangrijk voor je is? Omdat jij dus ook super makkelijk je favoriete nummers kunt leren meespelen!

Wat Ed Sheeran duidelijk laat zien is dat je maar een paar akkoorden (en aanslagen) hoeft te kennen om bijna alle pop- en rockmuziek mee te kunnen spelen.

gitaarles start nu

Let vooral op verbaasde gezichten rondom de tafel. Zelfs bij mij thuis werd gezegd: ja, maar Ed Sheeran is wel heel muzikaal hoor! Maar ik kan je verklappen, hij speelt een G, D, C en E of E mineur akkoord en een vier kwarts maat.

En dat is nu precies wat ik je wil vertellen: als jij deze basis akkoorden en aanslagen kunt spelen, kun ook jij je favoriete muziek meespelen.

Zoals A-team van Ed Sheeran zelf 😉 of Passenger’s Let her Go (zie hieronder)

 

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Ben
Door

Ben

op 10 Mar 2017

Leuk en leerzaam

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2017

Ja mooi he, en als Ed het vertelt, is het ook nog eens waar! Groeten Ben!

Geerman
Door

Geerman

op 02 Mar 2017

Waarom nu het "geheim" bekend maken en niet eerder?

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 03 Mar 2017

Hoi, het is het geheim dat al mijn cursisten al lang kennen, maar ik kan je niet vertellen waarom Ed Sheeran het nog niet eerder verteld heeft.. ;-) Overigens zijn er nog wel wat andere akkoorden en aanslagen die van belang zijn hoor, maar in de basis kun je inderdaad met 4 tot 5 akkoorden per liedje een heel eind komen..! Bekijk mijn andere meespeel video's maar..!

Pascal
Door

Pascal

op 02 Mar 2017

De YouTube is niet beschikbaar.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 03 Mar 2017

Hee Pascal wat vervelend. Bij mij doet'ie het op al mijn apparaten. Zit je soms in het buitenland? Dan wil een Youtube video nog wel eens geblokkeerd zijn..

Reactie plaatsen