Een dag vol hoogtepunten ;-)

Alhoewel het een maandag is, is het wat mij betreft een dag vol hoogte punten. Om te beginnen zijn mijn Youtube video’s nu echt bijna 1.750.000 keer bekeken en heb ik bijna 3.000 ‘volgers’ op Youtube! Klik op de foto’s voor het bewijs  :-)

 

 
 

 

gitaarles op youtube succes

 

 

Daarnaast zag ik dat er 500 ‘vind ik leuks’ op de homepage staan (zie foto hieronder) en had ik vóór 9 uur al mijn eerste klant aan de lijn die om advies vroeg en daarna het volledige pakket meteen aanschafte. Lees zijn reactie onderaan deze pagina!

 

 

likes via facebook voor gitaarles

 

 

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Joke Oude Elferink
Door

Joke Oude Elferink

op 03 Mar 2014

Hoe zou het komen dat ik al 10 dagen geen gitaar wil spelen?

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 03 Mar 2014

Je hebt vast een griepje onder de leden! Vanavond met een kruik vroeg naar bed Joke!

Reactie plaatsen