Gitaar oefening E mineur akkoord

Zo leer je makkelijk het Emineur akkoord op gitaar spelen

Bekijk deze video waarin ik je uitleg hoe je makkelijk het E mineur akkoord kunt pakken en kunt meespelen op gitaar.
[vimeo]http://vimeo.com/14827569[/vimeo]

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Talitha
Door

Talitha

op 03 Jan 2017

Een erge duidelijke les, alleen kan ik dit filmpje niet openen

Elmo
Door

Elmo

op 17 Apr 2015

leuke cursus, duidelijk :)

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 17 Apr 2015

Dank je Elmo, ga je lekker?

michel
Door

michel

op 12 Jun 2013

Hoi Annemieke, in deze video is de aanslag inderdaad 1 2 3-uh 4-uh, dit is dan ook de vier kwarts maat SMOOTH. Die wijkt af van de vierkwarts maat basis. De aanbieding blijft niet lang geldig dus ik zou het voordeel pakket snel bestellen! Veel gitaar plezier, Michel

annemieke
Door

annemieke

op 12 Jun 2013

Hoi Michel, ik had mn vraag een beetje te snel gesteld, ik keek eerst de oefenvidio, en las pas later dat er een uitleg onder stond. dat heet dus 4 kwarts maat smooth. ik ga het morgen verder bestuderen. groetjes annemieke

michel
Door

michel

op 12 Jun 2013

Hoi Annemieke, geeft niets. Doe rustig aan, bestudeer het morgen verder. Prettige avond!

annemieke
Door

annemieke

op 12 Jun 2013

iN DEZE OEFENVIDIO IS DE 4KWARTS MAAT 1-2-3E-4E( moet je de laatste 2 slagen van boven naar beneden en van beneden naar boven spelen. (EN IN DE VORIGE VIDIO WAS DE 4 KWARTSMAAT 1-2-3-4, alle 4 slagen enkel van boven naar beneden. dat snap ik niet goed dat het wel hetzelfde heet: 4 kwartsmaat.Nog een ander vraagje, hoelang geldt de aanbieding lessen nog? Kan ik die beter nu bestellen, of ik ik nog de proefles eerst afmaken.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 12 Dec 2013

Lukt de aanslag nu? Groeten Michel

Reactie plaatsen