GitaarlesNL op TV bij Editie NL
06 november 2013 

GitaarlesNL op TV bij Editie NL

In de uitzending bij Editie NL

Woensdag 6 november zat ik in de uitzending bij het RLT4 programma Editie NL, waar ik verslaggever Robert Schouten Online Gitaar leerde spelen. De techniek die we daarbij gebruikten was geheel nieuw in Nederland, namelijk  een Google Helpout. Daarmee kun je 1 op 1 online gitaarles krijgen zonder dat je op pad hoeft. Momenteel bied ik dit nog niet aan als vaste dienst, maar ik sluit niet uit dat ik dit wel ga doen.

Hieronder kun je de video bekijken van het item dat op 6 november bij RTL4 werd uitgezonden!

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
1.500.000 views op Youtube!
Door

1.500.000 views op Youtube!

op 21 Dec 2013

[…] week besteedde RTL's EditieNL al aandacht aan de nieuwe functie van Helpouts waarmee je betaald online les kunt geven via Google. Hierna introduceerde Google nog een paar […]

emma
Door

emma

op 23 Nov 2013

cooooooooollllllllllllllllllllllllll ik wist er nog niets van ik ga meteen kijken

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 12 Dec 2013

En wat vond je ervan? ;-)

Reactie plaatsen