Gitaarles Nieuws
Gitaarles.nl
Gitaarles Nieuws
01/31/2017
1 min
7

Grote en mooie veranderingen op komst!

01/31/2017
1 min
7

Binnenkort gaat er heel veel veranderen: de leeromgeving wordt nog verder verbeterd, je kunt live lessen gaan volgen met je lidmaatschap en daarnaast kun je in aanraking komen met alle andere cursisten en je ervaringen delen in ons gloednieuwe community

Video met uitleg

Bekijk de video (of lees hieronder verder) en leer meteen een mooi nummer meespelen!

(BTW: Meld je nu nog voordelig aan voor het lespakket en ontvang nu het nog kan gratis een jaar lidmaatschap van de online community!)

Lid van de grootste community van Nederland!

Want eerlijk is eerlijk, het versturen van een dvd wilde nog wel eens misgaan. En die tijd besteed ik liever aan het beantwoorden van vragen, het uitzoeken van jullie verzoek gitaarnummers en bouwen aan misschien wel de grootste online gitaarles community van Nederland en België!

Live helpen via Facebook en Youtube

Een van de grootste voordelen, is dat ik jullie geregeld Live op Facebook en YouTube ga helpen. Met het leren van gitaarspelen natuurlijk! Dit zal allemaal de komende weken plaatsvinden.

Pak nog heel even je kans!

Dat betekent dat je nu nog heel even voordelig de lessen kunt aanschaffen en tegelijkertijd dan lid kunt worden van de community. Over enkele weken zal die prijs behoorlijk anders liggen dus pak nu je kans en meld je nu aan voor het online pakket. Naast drie jaar toegang tot de online lessen, krijg je dan ook een jaar lang gratis toegang tot de online community.

Live video van Facebook (voorbeeld) met uitleg en gitaarles nummer

In de video hieronder leg ik alles uit en leer je meteen een heel populaire gitaren met mij spelen.
Veel plezier ermee, Michel.

Reacties
Categorieën