Maaike Ouboter - Dat Ik Je Mis

Singer Songwriter Maaike Ouboter brak in korte tijd door met haar bloedstollende ‘Dat ik je Mis’. Haar simpele gitaarspel en prachtige stem, doen plotseling iedereen inzien dat het zelf componeren van mooie nummers op gitaar, binnen handbereik ligt! Het nummer kun je (zeker als je mijn basis en tokkel cursus hebt gedaan) makkelijk meespelen.

Het nummer ‘Dat ik je Mis’ van ‘Maaike Ouboter’ bevat enkel open akkoorden en een simpele aanslag. Ik laat je dit zien in de onderstaande video.

Wil je overigens andere Singer Songwriter nummers bekijken en leren spelen? Klik dan hier!

Maaike Ouboter – Dat ik je Mis leren meespelen (video)

Hier kun je de video bekijken waarin ik uitleg hoe je het nummer meespeelt! Plaats je reactie gerust hieronder en deel deze gitaarles gerust op je sociale netwerken!

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Mariet
Door

Mariet

op 02 Feb 2018

Ik vind het over algemeen moeilijk om bij te houden

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 05 Feb 2018

Okay wat is het probleem Mariet?grt Michel

Tini Moret-Hoogenboom
Door

Tini Moret-Hoogenboom

op 11 Nov 2015

Ik ben net als Joke door omstandigheden kon ik niet optimaal oefenen en moet nog heel wat doen om die barre en tokkelen snel voor elkaar te krijgen. Ik heb nog tot maart dan zijn de 2 jaar om.. Ik heb zoveel plezier van mijn gitaarlessen en probeer elke dag wel even te spelen want de liedjes die met hele akkoorden worden gespeeld gaan prima...Ik vind het echt super!!!Michel nog veel succes en ik pak nu iedere keer een bare akkoord mee. Groetjes Tini Moret

Joke Oude Elferink
Door

Joke Oude Elferink

op 06 Mar 2015

Even een traantje wegpinken en dan toch maar iets schrijven: Doordat twee linker-vingers gebroken waren heb ik een jaar geen gitaar kunnen spelen. Probeer het nu weer opnieuw en dacht aan Maaike Ouboter en natuurlijk ook aan jouw lessen. Jullie helpen mij er weer bovenop te komen en wat geluid uit mijn gitaar te krijgen want dat heb ik dit jaar gemist. Daarvoor hartelijk dank. Groetjes Joke

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 10 Mar 2015

Arme Joke toch! Veel plezier met de lessen dan en het komt vast weer goed!

rokcy
Door

rokcy

op 22 Nov 2013

super en toch gemakkelijk te spelen vaak oefenen dan komt het van zelf gr r

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 12 Dec 2013

Maar jij oefent dan ook lekker iedere dag toch? Veel plezier ermee!

Reactie plaatsen