Nieuwe Engelstalige Gitaar Cursus in de maak!
1 december 2018 
in Nieuws

Nieuwe Engelstalige Gitaar Cursus in de maak!

Nieuwe Engelstalige Gitaar Cursus in de maak!

Heel vaak heeft men mij gevraagd: waarom maak je geen Engelstalige cursus? Ik heb daar lang mee gewacht totdat ik vond dat ik het juiste format had en de juiste manier om de lessen internationaal te verspreiden.

De afgelopen weken zijn we bezig geweest met het scripten, formatteren, opnemen en editen van de eerste video, die als ‘proof of concept’ dient.

Eerst zie je een uitleg video over een akkoord, daarna kun je hem in drie tempo’s mee leren spelen.

Hier zie je de eerste ‘edits’ en ik moet je zeggen: ik ben er nu al reuze blij mee!

Over de schrijver
In 2009 zette ik mijn eerst online gitaarles op Youtube. De reacties waren zo leuk dat ik daarna een aantal online cursussen ben gaan maken. Een aantal video's heb ik op Youtube gezet, die video's zijn ondertussen meer dan 4 miljoen keer bekeken. De rest van de video's zie je hier!
Reactie plaatsen

We use cookies