Solo Hotel California van The Eagles leren spelen

Solo Hotel California van The Eagles leren spelen

Deze video’s zijn zo vet!!! Want we leren je in twee tempo’s het mooiste deel van de solo van The Eagles meespelen! 

Wil je de top 25 met allervetste gitaarsolo’s bekijken en vooral beluisteren? Klik dan hier!

Als je het nummer zelf wilt leren meespelen met akkoorden, klik dan hier.

Ik kon niet wachten om de video’s online te zetten, dus tussen de bedrijven door ben ik alvast aan de slag gegaan. Later ga ik je er hier nog veel meer over vertellen, maar nu kun je vast aan de slag!

Gitaarsolo Hotel California Eagles leren meespelen langzaam

Gitaar solo Hotel California Eagles leren meespelen snel

Wil je zelf gitaarsolo’s leren spelen?

gitaarsolo_cursus_hj_klik

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Mart de Kok
Door

Mart de Kok

op 25 Jun 2019

Beste Michel, Ik heb de basiscursus en vervolgcursus tokkelen binnen een jaar gevolgd. Moet zeggen dat het me redelijk goed afgaat. Alleen nu ben ik gestart met de barré vervolgcursus en daar snap ik helemaal niks van. Ik krijg die akkoorden ook niet te pakken en de moed zakt me werkelijk in de schoenen. Nu vroeg ik me af kan ik nog een beetje redelijk gitaar leren spelen zonder die barré akkoorden of zijn die werkelijk nodig? Het lijkt me veel leuker om over te stappen naar de solo cursus. Ik bedoel het moet wel leuk blijven toch? Ik hoor graag van je. Greetz, Mart

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 08 Jul 2019

Hee Mart, je kunt wel zonder barré akkoorden hoor ;-) zeker als de moed je in de schoenen zakt. Vaak zijn ze wel handig. Misschien als je een andere gitaar koopt dat je ze dan makkelijker kunt pakken. Maar kijk maar wat je doet, belangrijkste is dat je het leuk blijft vinden!

Willem Gijzen
Door

Willem Gijzen

op 19 Mar 2018

Goededag. Als je nog geen gitaar kan spelen, is deze cursus dan ook geschikt om te beginnen. (De solo cursus) dit omda ik solo leuker vind. Dan akkoorden leren.

Michel Penterman
Ben Roos
Door

Ben Roos

op 17 May 2015

Begin dit jaar heb ik de 10 lessen leren soleren gekocht. De eerste 5 lessen heb ik gehad, de rest van de lessen zouden volgen als deze klaar zijn. Kunnen jullie vertellen hoe ver dit is en wanneer ik de lessen kan verwachten ? Groet Ben

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 19 Mar 2018

Hoi Ben, de cursus is helemaal klaar, met 10 lessen propvol met allerlei solo technieken en de lekkerste nummers!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 May 2015

Hoi Ben, HJ legt als het goed is de laatste hand aan de lessen deze week en dan ga ik les 6 t/m 10 klaarzetten. Het belooft een waar spektakel te worden! Ik hou je op de hoogte! Michel

Marijke
Door

Marijke

op 13 Apr 2015

Geweldig dit wil ik ook

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 13 Apr 2015

Dat kan Marijke, dan moet je de gitaar solo cursus even volgen en dan speel je dit net zo makkelijk mee!

Hijlco
Door

Hijlco

op 07 Apr 2015

Te gek, wanneer begint de cursus?

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 13 Apr 2015

Jij was toch al lang begonnen Hijlco?

Hijlco
Door

Hijlco

op 17 Apr 2015

jazeker, maar ik bedoel de vervolgcursus gitaarsolo's.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 17 Apr 2015

HJ is de laatste les aan het afmaken, nog eventjes geduld! als dat nog lukt ;-)

Reactie plaatsen