Wat vindt Cor Bakker van Gitaarles.nl?
30 november 2014 

Wat vindt Cor Bakker van Gitaarles.nl?

Een paar maanden geleden kwam ik via via in contact met Cor Bakker. Cor was jaren lang de vaste pianist van Paul de Leeuw en heeft zogezegd ‘met de grote der aarden’ opgetreden. Hij was.. zo gezegd.. nogal.. enthousiast over de manier waarop je bij gitaarles.nl gitaar leert spelen!

Aan de hand van de methode van Gitaarles.nl, help ik hem nu om een cursus piano spelen op te zetten. Online wel te verstaan. Superleuk om te doen natuurlijk!

Bekijk de video

Maar goed, bekijk de video. En het moge natuurlijk duidelijk zijn dat er maar één instrument het allerleukst is om op te leren spelen. De gitaar. By far!!!

Wil je toch eerst een gratis piano proefles doen? Klik dan hieronder!
Schermafbeelding 2013-12-30 om 14.38.57

 

 

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Peter Quite
Door

Peter Quite

op 31 Oct 2014

Kan haast niet wachten op deze piano on line cursus. Ik heb gitaarspelen in 2013 weer opgepakt na 20 jaar niet kunnen spelen door verbrijzelde vingers en ongemak (medisch eindelijk hersteld). Langzaam weer gestart via de online lessen van Michel en mijn vingers en gitaarspel gaan weer als vanouds. Lekker aan het fingerstyle gitaar spelen. Is mooi tokkelen op je akoestische gitaar om zangers en zangeressen te begeleiden. Nog veel leuker is de fingerpicking stijl zoals Harry Sacksioni speelt en ben ik mee bezig. Heb je verder niemand nodig om leuke liedjes te spelen. Dit daagt mij ook uit om eindelijk is achter de piano te gaan zitten. Ook een wens van mijn vrouw, er staat een digitale piano in huis, haar vraag hoe kan ik hierop leren spelen. We hebben beiden een drukke baan en geen tijd om fysiek ergens te gaan lessen. On line is een prima oplossing. Een droomwens van ons beiden is b.v. A whiter Shade of Pale van Procul Harum op de digitale piano/jazz organ sound te kunnen spelen. Wellicht kan de cursus van Cor ons op weg helpen.

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 31 Oct 2014

Hoi Peter, dat is mooi, ik ben erg blij voor je dat je weer van alles kunt spelen. Ik zal je nummer doorgeven aan Cor. Heb je je al opgegeven voor zijn proefles? Groeten, Michel

Eric
Door

Eric

op 30 Oct 2014

Lijkt mij heel leuk Cor!!!

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 30 Oct 2014

Mooi zo Eric! Groeten van Michel (en van Cor ook hoor denk ik! ;-)

Reactie plaatsen