Wereldrecord Online Kampvuurliedjes Zingen en Spelen

Samen tegen Corona!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Maandag 13 april (Tweede Paasdag) om 20:30

Doe je mee?

De afgelopen weken heb ik gemerkt dat veel mensen hun heil zoeken in samen muziek maken en s️amen zingen. Kijk naar Italië waar hele wijken met elkaar vanaf het balkon zingen.

Maar er is nog iets moois gebeurd. Allerlei online communicatie middelen worden volop ingezet om samen dingen te doen, samen te zijn, samen te leren.


>1.000 man, 10% omzet en 10 gitaren voor het goede doel!

Daarom heb ik besloten dat we op 2e paasdag met elkaar het lied You'll Never Walk Alone met elkaar gaan spelen en zingen. 

In de aanloop daar naar toe leer ik je nog andere kampvuur nummers spelen zodat we die avond even flink tekeer kunnen gaan en het Wereld Record Online Kampvuur Nummers Zingen en Spelen kunnen vestigen met minimaal 1.000 personen!  

De komende twee weken maak 10% van mijn omzet over naar het Corona Crisis Team!

Maar dat is nog niet alles, we geven ook 10 gitaren weg aan mensen die gedwongen in quarantaine moeten zitten en op deze manier de tijd zinvol kunnen invullen.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we vooruitkijken naar de zomer waar we hopelijk weer gezond met elkaar rond het kampvuur kunnen zitten. En kunnen we saamhorig muziek maken zodat we de moed er in houden!


Je kunt meedoen via Zoom, Youtube, Facebook én Instagram!


Doe je mee? 

Meld je dan alvast aan voor de proeflessen of één van de online lespakketten. Dan hou ik je automatisch op de hoogte!

Volg ons !

Mis nooit meer een video of een update!