Populairste tokkel technieken en ritmes

Met 4 tokkel ritmes kun je bijna alle nummers op gitaar leren mee spelen!

Lekker op je gitaar mee tokkelen met je favoriete muziek is voor iedereen weggelegd. Het lijkt een ingewikkelde techniek, maar met het volgen van de juiste methode, is alles aan te leren. Stapje voor stapje leer je de meest fantastische nummers mee tokkelen op je gitaar, of die nu akoestisch, semi akoestisch of elektrisch is!

Opdelen

Om makkelijk en snel op je gitaar te leren tokkelen, moet je de oefeningen opdelen in makkelijk behapbare stukjes. Aan het einde van de gitaarlessen, ga je al deze stukjes combineren en zul je zien dat je niet alleen makkelijke maar ook moeilijke ritmes kunt mee spelen op je gitaar!

Vele tokkel technieken

Wat aanslag betreft, is er dus voor ‘elck wat wilsch’. Je kunt eenvoudig tokkelen en gaan meezingen bijvoorbeeld, maar je kunt je ook focussen op een minder eenvoudige gitaar tokkel of bijvoorbeeld zelf een deel van de melodie op je gitaar leren mee tokkelen. Er zijn 3/4 maat tokkels, 4/4 maat tokkels, finger picking, tokkels waar je de bas toon mee bast of waar je de melodie meespeelt met je vingers. Maar we beginnen met een eenvoudige gitaarles zodat je vanavond je eerste nummer mee tokkelt! Bekijk de bovenstaande video met uitleg en probeer de proefles waarin je alles nog eens duidelijk kunt nalezen en afbeeldingen van alles kunt vinden! De proefles kun je hiernaast aanvragen. Je ontvangt dan bovendien vrijblijvend de belangrijkste tips in je mail box! gitaarles start nu
Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Ronald
Door

Ronald

op 13 Mar 2016

Hoi michel waarom niet een voorproefje van de mogelijkheden ??

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Nov 2016

Hoi in de proefles krijg je dat te zien!

Dan
Door

Dan

op 18 Feb 2016

En wat is nu de tokkel cursus?

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 18 Nov 2016

Die is onderdeel geworden van de totale cursus!

anneke
Door

anneke

op 04 Feb 2016

sorry meneer ik ben ziek geweeest sorry ik wel wel opdehoogte blijven maar nu heeft ik me geld bij de dokter gebraagt gaat zo door je begrijpt het gelijk hoor heel fijn voor mensen die binnen zitten de gitaar is moelijk vast te houdenglijd van me af verder gaathet redelijk goed wel eens een foutje maar toch voor een die gitaarnooit gedaan heeft redelijk goed je hoor als ik door gaat eens wat het is dag annekevdhaak

Michel Penterman
Door

Michel Penterman

op 11 Feb 2016

Dag Anneke, ik ben blij dat je weer beter bent!

Reactie plaatsen