Live Online Gitaarles 25 september 2020
26 september 2020 

Live Online Gitaarles 25 september 2020

Live online gitaarles via Facebook en Youtube 15 september 2020

(speel mee met de live lessen onder de tekst)

Geregeld geven de docenten van GitaarlesNL live online les via Facebook en Youtube. In deze live online lessen behandelen ze vragen voor diverse niveaus, van absolute beginners die nog nooit een gitaar hebben aangeraakt en overwegen om gitaar te gaan spelen, tot en met vergevorderde gitaristen, die tips willen krijgen over speciale techniekjes of hulp willen bij aanschaf van gitaren, versterkers en andere zaken.

Live online gitaarles voor beginners: het Am akkoord in 5 minuten

In deze video legt Eren je binnen 5 minuten uit hoe je het A mineur akkoord op gitaar kunt spelen.

Live online gitaarles voor gevorderden: Kijkersvraag: hoe hou je je plectrum vast?

Wil je gitaar spelen met een plectrum? Of wil je dat juist niet? Kun je soleren zonder plectrum? Eren legt je uit waar je een plectrum voor kunt gebruiken en hoe je hem vast houdt.

Live online gitaarles algemeen: Hoe klinkt een 12 snarige gitaar?

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het geluid van een 12 snarige gitaar altijd magisch heb gevonden. Nu lijkt het mij een hele klus om zo’n gitaar te stemmen, je hebt immers niet alleen 12 snaren die je kunt bespelen maar je moet er ook 12 stemmen.

En hoe pak je de akkoorden op zo’n 12 snarige gitaar? En hoe sla je ze aan? Kortom: genoeg redenen om deze uitleg grondig te bestuderen!

Online antwoord op je vragen

Heb je een vraag en wil je graag antwoord van één van onze docenten?

Laat hem dan in de community achter en je krijgt de volgende keer antwoord!

Over de schrijver
Ik ben de eigenaar van Gitaarles.nl en wil ook jou graag gitaar leren spelen. Want iedereen kan het. Doe de gratis proefles op https://gitaarles.nl/proefles/!
Reactie plaatsen